I – Cirkel van Liefde

We volgen in dit eerste deel de avonturen van Ben, architect. Hij is ernstig op zoek naar een nieuw geestelijk evenwicht na het verlies van zijn partner. De groep, die hem opneemt heeft een nogal fysieke opvatting over mental healing.

 • Aphroditiae 1-1: Seks, een gezelschapsspel
  Mijn lul is altijd eerder wakker dan mijn kop. En nu helemaal, ingeklemd in een strakke bilnaad. Nu voel ik waarom: mijn staaf wordt zachtjes op en neer gemasseerd met nauwelijks voelbare beweginkjes. Mijn hand ligt op een buik, pink in het krulhaar.
 • Aphroditiae 1-2: Introducties
  Vorige week had ik na de verhuis een paar kennismakingsgesprekken als senior partner van dit grotere architectenbureau, vandaag begint het echte werk.
 • Aphroditiae 1-3: Eerste visitatie: Karten
  Ergens in de middag een oproep van Elvita van de receptie, bezoek van 3 jongens: Carlo, glanzend zwart en 17, Fred blond atleet van 18 en Peter rossig van 17, stoer staand met hun bolle kruis wat naar voren en met een helm op de arm.
 • Aphroditiae 1-4: Tweede visitatie: de familie
  Appje van Carlo “je moet (klaar!) komen hiero” met een selfie van zijn lekkere staaf in een jong, donker kutje. “Waaro?” vraag ik. “In mijn zusje….” en geeft het adres.
 • Aphroditiae 1-5: Derde visitatie: kunst!
  Ik stap binnen bij hun atelier, Monique aan het weefgetouw en grote doeken aan de wand. We raken in gesprek over wat ik zoek. Ik zie haar prachtige wandkleden, in sisal en hennep, of grof gesponnen wol, bijzondere weeftechnieken en haar allesbeheersende thema, de vulva!
 • Aphroditiae 1-6: Vierde visitatie: Stamina
  Ik heb net gegeten, als mijn smartwatch aangeeft, dat ik thuis moet blijven voor een test door twee kringleden. Op hun bellen laat ik ze binnen in de hal, maar als ik door mijn glasvoordeuren kijk, denk ik dat me een kunstje geflikt wordt.
 • Aphroditiae 1-7: Vijfde visitatie: Opmeten
  De koffieautomaat heeft al mijn aandacht, als ik van achter vol in mijn kruis getast word. In mijn oor gefluisterd “In mijn tuintje ploegen, hé” draai ik mijn hoofd om en kijk in de blauwe ogen van Kees. Hij klauwt me hard.
 • Aphroditiae 1-8: Zesde Visitatie: The Fat Lady
  Met een enorm bos witte en rode rozen in mijn armen -volgens instructie- bel ik aan en een typische lesbo in blauw streepkostuum met roze stropdas doet open. “Kom loverboy, we verwachtten je al eerder.”
 • Aphroditiae 1-9: Zevende Visitatie: de Balletdanseres
  Vrijdagavond kleed ik me in een toegankelijke broek met een knoopgulp die doorgaat tot onder mijn zak, t-shirt met splitten en uiteraard commando. Op tijd zit ik in ‘tapas, now!’ aan de lange tafel op een van die hoge krukken …
 • Aphroditiae 1.10: Wedergeboorte in de Grot
  Jason kust me wakker en zet een ontbijtblad op bed. In kleermakerszit zit hij een croissant voor me te smeren, naakt en zijn nooit helemaal slappe lul schudt heen en weer. Nou moet ik verdomme gaan kiezen wat ik in mijn mond neem….
 • Familiealbum
  De leden van de cirkel en hun relaties

dit verhaal is op lecterotica meer dan 940 keer gelezen

Eén opmerking over 'I – Cirkel van Liefde'

 1. Lecterotica.club commentaren op Aphroditiae 1 Cirkel van Liefde:
  juli 2020 Edje1320: Als dit je debuut is op deze site, zijn er meer complimenten nodig!! Meer dan ik logischerwijze kan geven!
  okt 2020 Edje1320: Nog steeds een heerlijk verhaal. Wou dat ik zo’n genootschap in de buurt had!
  dec 2020 Knuppel: Het is even doorbijten, maar dan heb je ook wat. Voor liefhbbers van het genre is dit een fantastisch (geschreven) verhaal. Zou een boek kunnen zijn. De complimenten dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: