II – Cirkel van Eros

αγάπη εφήβων : tienerneuk van seksueel volwassen en legaal (ja, vanaf 16)

De avonturen van een architect in de cirkel van tienerrituelen en familieliefde.

In deel 1, de cirkel van liefde, is architect Ben opgenomen in een kring van geliefden.

Deel 2 vindt hem in de armen van zijn prille geliefde, Jenny in het penthouse met verrassende, technische snufjes. In zijn emotioneel labiele toestand (hij probeert het verlies van zijn partner te verwerken) wordt hem opgedragen, tieners te leren omgaan met elkaars lijf en leden. Maar ook het werk gaat door.

 • Aphroditiae 2-1: plannen voor de tempel
  Op mijn zij, friemelend aan mijn natte voorhuid lig ik te genieten van de meiden, hoe ze elkaar innig bespelen. Hun tongen gaan op de plekjes, die ik zo goed ken en voorspel hun reacties. Ze doen wat ik niet met ze kan, zoenen, beffen, zuigen, clit op clit, tot ze gelijk op klaarkomen in 69. Dan kan ik me niet meer houden en bezit de bovenop liggende Jenny, mijn lul diep in haar nog narillende kut,
 • Aphroditiae 2-2: Eerste ontmoeting
  Tegen het eind van de middag ga ik terug naar huis, Rudolf, nu in een wijd t-shirt en weer dat strakke broekje stapt hij in en gooit zijn koffertje op de achterbank. Zijn voeten op het dashboard zie ik zijn stijve naar me lonken, gebeeldhouwd in de strak gespannen stof. Hij lijkt wel zo’n Atheense, ithyphallische herme….
 • Aphroditiae 2-3: Tweede Ontmoeting
  Ze sturen me niet de stad in, maar naar de volkstuin van Heidi’s opa. Ze is een weekje bij hem, haar ouders zijn naar de Malediven met vrienden, haar halfzusje Lisette bij haar boyvriendje Frits. Opa heeft op de volkstuin een mooi huisje met een aparte slaapkamer aan de achterkant.
 • Aphroditiae 2-4: Derde Ontmoeting
  “Daddy is hooooome! ” roept André en we lopen met armen om elkaars middel de zitkamer in. Jacco ligt in een fauteuil, een been over de leuning iets op zijn tablet te doen. Ik kijk recht in zijn ballen in de wijde pijpen van zijn korte broek.
 • Aphroditiae 2-5: Vierde Ontmoeting
  Inderdaad, de halfronde bank met salontafel zijn van het grote handgeknoopte kleed weggezet en vier tieners in kleermakerszit kijken me aan, zo van ‘waar blijf je nou’. Ik ga op mijn knieën tussen ze zitten en ze begroeten me met beide handen plat omhoog, zodat ik ze alle vier innig zoen en betast.
 • Aphroditiae 2-6: Kamp dag 1
  Stoer maak ik een slip-stop in het grind bij de tuinbank waar Anita en Philip een beetje zitten te flikflooien. Ze hebben beiden alleen maar een tuinbroek aan, Philip een kruis-strakke tot op zijn kuiten en Anita een héél korte, waarmee haar slanke benen een oneindig voorportaal lijken.
 • Aphroditiae 2-7: Kamp dag 2
  Als mijn harde fluit me vertelt, dat ik even de bosjes in moet, is het al licht en begroeten de vogels het eerste zonlicht. Te wakker om verder te slapen ga ik op het keermuurtje van ons terras zitten.

dit verhaal wordt ook op lecterotica.club gepubliceerd, inloggen op de taboezone!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: