Aphroditiae

De Aphroditiae is een kroniek van de gemeenschap van Aphrodite , verteld door Ben in 4 delen.

Ieder, die zich meent te herkennen in deze optekening van mijn natte dromen, mag zich gevleid voelen, maar vergist zich deerlijk. Personen, gebeurtenissen en plaatsen bestaan echt alleen maar in mijn fantasie. Citaten en afbeeldingen zijn in de voetnoten verantwoord en – voor zover ik kan achterhalen – public domain en vrij van copyright.

Codes: M+F+, 16+, inc, interr, hirs, group, orgy, bi, oral, anal, mast, ws, tr, bible, magic

Deze kroniek wordt ook gepubliceerd bij lecterotica.club: https://lecterotica.club/taboezone/serieverhalen/aphroditiae
wel inloggen daar (taboezone)!

De erotische content betreft uitsluitend personen vanaf 16 jaar, dus op de meeste plaatsen in de wereld mag je dit boek lezen en bezitten. Mocht jouw overheid dat verbieden, ga dan ergens anders wonen of stem de volgende keer op een partij. die niet preuts is. Voor alle anderen: En-Joy!

I: Κύκλος Αφροδιτι: de cirkel van Liefde

We volgen in dit eerste deel de avonturen van Ben, architect. Hij is ernstig op zoek naar een nieuw geestelijk evenwicht na het verlies van zijn partner. De groep, die hem opneemt heeft een nogal fysieke opvatting over mental healing.

II: Κύκλος Ερου, de cirkel van Eros

αγάπη εφήβων : De avonturen van een architect in de cirkel van tienerrituelen en familieliefde. Seksueel volwassen en legaal (vanaf 16)

Deel 2 vindt hem in de armen van zijn prille geliefde, Jenny in het penthouse met verrassende, technische snufjes. In zijn emotioneel labiele toestand (hij probeert het verlies van zijn partner te verwerken) wordt hem opgedragen, tieners te leren omgaan met elkaars lijf en leden. Maar ook het werk gaat door.

De hoofdtukken worden regelmatig gepubliceerd, nieuwste is: 2-6 kamp dag 1

in bewerking:

III: ιεροτελεστίες, de cirkel van Riten

Rituelen van komen en gaan, verbinden en verwekken

IV: ημέρες από τότε: De dagen van Olim

Terugblikken en achtergrondverhalen, nu nog als losse blogs:

Claudio, scopiare?

We zwierven door zuid-Europa, die zomer van 1971, in onze oude Ford Anglia Sportsman, en waren het weggetje naar de Castelfusano Countryclub bij Lido di Ostia opgereden, denkend dat het wel veel te chique voor ons zou zijn. Nu, in 2021 vast wel, maar toen niet, het was er eenvoudig en simpel.

lees verder

Flowerpot en flokati

Een groot grijs badlaken legt Mo op de tafel en Wáwá strekt haar lijfje, beschenen door de twee oranje flowerpots, die ik pas van de verkoop van een onbeschaamd naaktportret had betaald. Nu, 50 jaar later, denk ik nog steeds aan dit moment als ik er een plaatje van zie.

lees verder

inschrijven op deze verhalen?

%d bloggers liken dit: