Stiletto’s

Ik was nog een opdondertje van net 16 toen mijn broer zijn gezin in de steek liet voor een blonde, bloedmooie, volslanke vrouw. Strak in een biljartgroene jurk en op palen -zoals mijn moeder misprijzend zei- stiletto’s in hetzelfde groen dus, straalde ze seks uit in een wolk van parfum. Haar billen stonden dus ook omvangrijk te zijn, door die hakken.

Voor mij was ze de inspiratie voor mijn hete dromen, ach ja, 16. Ik val niet op blond en toen de parfum verschraalde, werd ze een schoonzus en maakten ze vervangende kleinkinderen voor mijn moeder. Soms dacht ik nog wel eens aan die stiletto’s en het jongenszaad, dat ik om ze had vergoten.

Hun twee dochters logeerden elke zomer bij ons. Een blonde in wijde slobbertshirts en een elegante met rode manen en voor en achter de beloften van het figuur van haar moeder.

Lief zei neen met haar ogen, als ik weer eens te gretig naar haar staarde. Wel genoot ze van mijn aangewakkerde vuurtje die nachten.

♀♂♀

Ze was voor in de dertig, toen ze plots voor me stond, weelderig golvend, koperen lokken over haar schouders, rond op de juiste plekken en op stiletto’s, die haar houding verseksten. Ze nam me in haar armen, iets te intiem voor een oom.  En ze voelde me , strak, tegen haar buik, te begerig voor een oom.

Haar relatie was al een tijdje stuk en Lief had haar te logeren gevraagd voor ouderwets plezier. Net als vroeger, winkelen in de stad, lunchen bij de Bijenkorf, alle lingeriezaken af.

Zo kreeg ik die avond een show van in negligé geklede Lief en nicht met sexy setjes en zag voor het eerst haar vurige driehoek. Beiden op stiletto’s en belust op mijn mannelijkheid, dacht ik zo. Ik moest naakt op de bank, zodat ze aan mijn seksmetertje het effect van de setjes konden aflezen.

Close up werden me hun tepels op schaaltjes gepresenteerd, achter flimsy kant verstopt dan wel onbeschaamd naar me uitgestoken. Ik wist niet dat open kruisjes hun lippen zo verschillend konden opensperren of samendrukken, hun opwinding met me delend.

En dan staan ze op en komen met een schoenendoos. Stiletto’s maat 42. Voor mij. Ik moet nu showen, met harde erectie nog wel. Ik stuntel overeind en probeer mijn evenwicht te vinden. Ze helpen me mijn eerste stapjes te zetten, gierend van het lachen. Ik houd me vast aan hun kontjes en glij mijn middelvinger in hun gladde genotsgroeve. We gaan gedrieën door de knieën en tegen de grond.

Ik blijf zitten met mijn rug tegen een stoel, met de benen wijd. Ze gaan tegenover me, ook de benen wijd en met ieder een stiletto dreigend dicht bij mijn ballen. Links lief, mijn café latte, met vertrouwde borsten en priemende tepels, een zwarte driehoek, waarachter ik een warme plek van spel ken. Rechts mijn nichtje, lelieblank, zoals hoort bij zo’n roodkop, sproeten op de strategisch opwindende plaatsen, alsof ze zo gepland zijn. Haar borsten zijn nog strak en staand, roze tepelhoven, overgaand in sproeten…

Haar vlammende driehoek opent zich als ze haar rechterknie omhoog zet, naar buiten vouwt en zo haar bootje voor me spreidt. Haar lippen zijn voller, ronder en dieper dan die van Lief en ik hoop dat ik daar straks mag glijden.

“Villa Kutzicht” lacht ze naar me. Maar dat grapte ik al toen zij en haar zusje op de grond rolden en uitdagend met de benen wijd de witte meidenslipjes onder hun korte rokjes aan me lieten zien. En dat werd een spelletje voor die twee, ik moest vooraf de kleur van hun onderbroekjes raden. Nu is het voor echies…

Als ik voorstel om mijn stiletto’s in penis-sleeves (doorzichtig, met grote noppen) te steken en ze beiden tegelijk daarmee te penetreren, rukken ze vlug mijn muilen uit. Met mijn blote voorteen kan ik nu in hun genot wriggelen, da’s beter. Snel glanzen mijn nagels, ze zijn nat, mijn meiden!

Uit onze glasverzameling komt een glazen muiltje, waar we om en om een Asti spumante uit drinken. Ze geven elkaar wijngevulde zoenen en druppen vallen op hun snoeptafels, zoals een veel oudere nicht van me die betitelde, toen ik een 10-jarige was. Als ik vraag of ik mag komen snoepen, word ik weggekeken. Ook twee harde prikken achter mijn ballen.

Ik moet van Lief mijn oude lust voor mijn nichtje bekennen. Ik bloos om mijn gedachten van toen maar ze lacht “had ik als puber al door. Ik knuffelde je tot je stijf werd. Giechelde erom, met mijn zusje. Gevaarlijk, dat wel, en ik zou me geen raad geweten hebben als je zou hebben doorgezet. Al droomde ik er wel van.”

“Net als ik van je moeders’ stiletto’s droomde, in het begin van haar verhouding met je vader.”

“In de nachten als mijn vriendje was gekomen en mijn beurt alweer voorbij was, dacht ik aan je zachte handen en wilde dat jij me knuffelde, zoals vroeger. En jij me die beurt gaf. En dat duwde me dan alsnog over de rand. En dat neukvlees naast me sliep door, diep.”

♀♂♀

Lief troont ons mee naar de echtelijke sponde, gewend aan meervoudig spel. Ik ga in het midden op mijn rug, mijn wijzertje naar het plafond. Ze gebaart met haar ogen “Ga opzij liggen en doe maar even wat voor jezelf, wij gaan bezig.”

Voor mijn ogen gaan ze mondopmond, tietoptiet en kut2kut elkaar liggen beminnen. De geluidjes van Lief vertellen me hoe snel ze opstijgt en de nieuwe kreuntjes van nichtje leer ik ook te interpreteren. Ze laten zich gaan en de extase is daar, veel sneller dan ik verwachtte. Hun benen kronkelen en schudden, hun muiltjes schieten uit en landen op de grond met harde bonzen, een punt zettend achter hun vuurwerk.

Lief staat op en gebaart met een rukje van haar hoofd dat ik op mijn rug moet. Ze knielt aan weerskanten van mijn heupen en werkt me onparlementair haastig in haar kut. Ze wil het staartje van haar orgasme gebruiken voor een volgende top, dat kan ze, mijn koeienmeisje.

Ik strek mijn arm uit naar nichtje en aai haar tepel. “Kom op me zitten, ik wil je likken.” Ik word overweldigd door een natrillende vulva, vol en geurend van orgiastisch genot. Ik duw mijn tong diep in haar en zoek met een vinger haar te gevoelige top van haar klit op. Aan haar scherpe inademing weet ik, dat het goed is.

Ze heeft de tepels van Lief tussen duim en wijsvinger en draait die. Dat voel ik in haar klemmende kut en al snel beginnen mijn binnendijen te trillen. Lief prikt met nagels in mijn onderbuik. “Jij nog niet, hè!” en ze komt machtig klaar, mijn lul bankschroevend, en vocaal.

“Wisselen! Hij staat wel op scherp, hoor” zegt ze als ze zich nagenotterend naast me vleit. En dan gebeurt, waar ik al de hele avond naar verlangde, ik ben in haar, achter haar vlammende driehoek tussen haar volle lippen. Ik mag haar ribbels voelen, haar G-spot plagen en mijn zaad aan haar schenken met harde stoten…

Als het moment daar is, dreunt haar onderbuik als een akkoord van lang aangehouden, lage tonen van een majestueus kerkorgel, een harmonie van haar toppen en mijn kloppen en spuiten.

We liggen nog lang na te zoenen tot mijn erectie een pinkie is en uitglijdt. Ik zie Lief mijn essentie en haar cyprine gretig likken. Ook mijn ballen krijgen een beurt.

♀♂♀

Het bleef niet bij één keer, uiteraard. Ze bleef die week en kwam vaker, daarna. Ze noemde dat dan knuffelen. Lief heeft haar nieuwe partner gekeurd en we hebben hun relatie gevieren ingewijd. Nu, jaren later, gaat ze op verjaardagen van neefjes en nichtjes steeds tegenover me zitten en doet haar knieën van elkaar en haar lippen zeggen geluidloos “Villa Kutzicht”, afgesloten door een duckface. En altijd met die stiletto’s.


Dit verhaal is gepubliceerd in EroticaFest en Pittig Proza. Ander verhalen in die serie:

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Eén opmerking over 'Stiletto’s'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: