Aphroditiae 2-5: Vierde Ontmoeting

Tijgersluipgang

Woensdag 9 augustus

Als ik de lift uitstap, staat Philip mooi te wezen in de deur, casueel ingepakt in een rood geruit mouwloos overhemd, knoopjes los, jeans vestje, ook zonder mouwen en te strakke cut-off jeans. Hij lacht geil naar me, over zijn wasbordje aaiend.

“Ze wachten op je.”

“Wie?”

“De tweelingen Harry en Hanna, Frits en Lisette. We hebben je kamer omgebouwd tot stormbaan en je moet de tijgersluipgang doen met ze.”

Intussen heb ik hem in mijn armen genomen en we zoenen tenenkrommend. “Mmmm, komt van de week wel weer” en stapt naar de lift, draait zich om, flasht zijn stijve even naar me en weg is ie.

Inderdaad, de halfronde bank met salontafel zijn van het grote handgeknoopte kleed weggezet en vier tieners in kleermakerszit kijken me aan, zo van ‘waar blijf je nou’. Ik ga op mijn knieën tussen ze zitten en ze begroeten me met beide handen plat omhoog, zodat ik ze alle vier innig zoen en betast. Oh, godin, wat doe ik, tieners nog en ik zit strak in mijn broek te wezen, wetend wat we gaan doen. Bijna schuldig als Frits zegt “Wij, De cirkel van Eros hebben je als leider gekozen, Heidi, Dieneke, Margriet en Esmeralda hebben je gekandideerd om je zachte touch…” Oh ja, ik heb de laatste weken al vaak met tieners gespeeld, bedenk ik, dus who cares…

De jongens, met ontbloot bovenlijf, knopen onder het knuffelen mijn shirt los en trekken het uit, bij de meiden voel ik onder de korte topjes hun ontluikende heuveltjes met strakke priemen.

Lisette ken ik, ze is het oudere zusje van Heidi, de andere drie blonde krulkoppen komen me bekend voor. Hanna lacht, tongue in cheek “Wij zijn van Opa Aldo en Frits is maar een halfbroertje.” Ik herken ineens de viriele, blonde reus in hen, de arts die me sensueel sperma afnam en in vieringen me altijd innig opzoekt.

“Frits en ik zijn lovers, maar de tweelingen en ik hebben een opa-pappa en hij niet, hij is dus eigenlijk een beetje zielig.” Na een kusje op zijn neus, “Als we getrouwd zijn wil ik een baby met hem en zijn vader Frans.” Het gesprek gaat ineens over tienerzwangerschappen, hoe suf dat is en dat je zelf moet uitzoeken met wie je een baby wil en vooral, pas wanneer je oud bent, twintig of zo.

‘Gaan we nog op kamp?” vraagt Frits geil lachend van de voorpret.

“Ik had Annelies zostraks aan de lijn voor de laatste details, het gaat lukken!” zeg ik en hij kijkt dromerig “Annelies… Zo sexy met alleen haar toolbelt om, maar wel heel gevaarlijk met die klauwhamers en beitels.”

Commentaar van Lisette “Ze is zijn vulvatrix, hij was wat prematuur ejaculatief, hij spoot al als hij net eikeldiep in onze kutjes gleed en zijn mentor kreeg dat niet in orde. Maar nu is zijn techniek zozo” en maakt een wriggelend handgebaar. Frits bloost tot achter zijn oren, geil grijnzend.

Jason komt binnen met een blad met zeker 10 hamburgers, pils voor mij en red bull voor mijn gezelschap. “ik zet het op het terras, hier knoeit het zo, ik ken jullie!” Onder het weggaan tongt hij Lisette, die hem over zijn blote billen in zijn voorschoot aait.

Messy, zeker, als we –staand op het terras- elkaar de verschillend besausde hamburgers laten proeven en -yek- met volle mond tongzoenen. We likken saus, ketchup en mayo van elkaars gezicht af en van de met opzet beknoeide wasbordjes van de jongens. De meidentopjes zij nu ook vies en ik trek ze met mijn tanden omhoog om hun pareltjes te kunnen zuigen. Ze worden er niet schoner van.

Frits haalt even natte washandjes om ons schoon te vegen, ijskoud en dat heeft zo zijn krinkelend effect op de wakkere tepeltjes …

Harry legt zijn volle blonde kop op mijn borst en als ik hem openknoop aan de verkeerde kant zien we dat hij in de spijkerbroek een string van Hanna aan heeft.”Knoop me open” zegt hij en zijn jongensstaaf strelend, bevrijd ik zijn geslacht uit de nauwe meidenstring. Zijn ballen puilen uit het kruisje en ik trek ze er links en rechts uit. Ik hou ze warm het mijn rechterhand. Onze monden zoeken elkaar en onze tongen vechten een rondje.

Lisette pakt Frits voor onze ogen uit, met 16 is hij al zowat op lengte en uit zijn glanzend natte voorhuid piept een forse eikel. Ik stel me voor me hoe daar lekkere stralen zaad uit spuiten! Zonder Harry los te laten neem ik die jonge lul in mijn hand, hem voorzichtig aftrekkend. De meiden trekken elkaars’ shortjes uit en staan in strakke kantslipjes, gevuld met een sokkenbol. Daarom stonden die heuvels in hun kruis zo lekker strak! Hun blote billen komen mooi uit tussen de zijbanden.

“Laat me ruiken!” pak ze bij de hand en leid ze binnen op het kleed waar ze zich breed voor ons spreiden. De straps drukken hun heerlijke lipjes tegen elkaar, ze glimmen al van voorpret. Op mijn knieën tussen Hanna’s dijtjes, kus ik links en rechts omhoog, tot mijn neuspuntje haar onbedekte sleufje raakt. “tong binnen houden” roept ze en ik ga braaf met mij neus tussen haar lipjes, genietend van haar natte opwinding. Ik glijd zachtjes op en neer, tot ik haar gaatje vind en haar even neusneuk. Ze kreunt van plezier. Ik herhaal de truc bij het grotere tienerkutje van Lisette, nuzzel lekker haar lippen en vraag me af, hoeveel glimmend gladde eikels daartussen al naar binnen zijn geglipt…..

Ik strek mijn arm uit en zoek Hanna’s kutje en voel dat ze al gelikt wordt door haar broertje, hij wel! Lisette begint te kronkelen en ik neus haar erecte clitje. Godin, wat is ze geil!

Frits duwt me om op mijn rug en kleedt me samen met Lisette uit, mijn blote vel kussend en likkend aan mijn tepels en later mijn dijen. Mij buik is nat van het voorzaad, Ze likken het zorgvuldig weg rond mijn stakke staaf.

Dan drukt Harry mijn knieën op mijn borst met mijn lul en ballen achter mijn dijen geklemd. De jongens hebben nu de kanten meidenslipjes aan en knielen buik-aan-buik over mijn kruis. Ze wrijven hun lullen tegen elkaar tot ze klaarkomen en hun zaad door het kant op mijn ingeklemde lul en ballen druipt. De kutten van Hanna en Lisette smeren dat dan uit op mijn buik en mijn nu vrijgelaten harde paal. Dan gaan ze full-trib met hun zaad-gladde kutjes en brengen elkaar klaar. Ik wil spuiten!

Ik krijg de zaad-natte kantniemendalletjes over mijn gezicht getrokken als een blinddoek, heerlijk nat op mijn wangen en vol jongensgeur.

Frits neemt een instructeurspose aan – ik kan hem niet serieus nemen, half stijve pik met een lekkere drup zaad uit zijn voorhuid hangend – en legt de tijgersluipgang uit.

“De stormbaan moet je in buikligging nemen, dus zo laag mogelijk sluipen. Ze schieten met scherp als je te hoog komt met je billen en dat doet zeer. Wij zijn de hindernissen, die je in alle gaten moet nemen, in rij achter elkaar liggend. Je bent dood als je klaarkomt, inhouden dus!”

Ze liggen blijkbaar op een rij, kruin aan kruis, met als eerste een meid op de rug en benen wijd, zoals ik merk op mijn platte sluipgang en een kuit tegenkom. Ik volg het korte beentje van Hanna tot ik met mijn mond haar prille kutlipjes vind en daartussen zaad en kutsap proef van de eerdere spelletjes. Ik lik en zuig, tongneuk haar en hoor haar kreunen op mijn liefhebbend strelen.

Omhoog lik ik in haar sleufje, haar nog bijna onbegroeide bergje en geef haar een volle prffft op haar buik, ik kus haar navel en sluip door naar haar tietjes, pront en haar priemende tepels, te groot, maar zo delicaat om aan te zuigen. Ik voel haar buikje schokken en sluip door om haar diep te kussen, tongvechten….

Als ik met mijn eikel haar gaatje bereik, vind ik boven haar hoofd de balzak van Frits en zijn heerlijk strakke staaf. Ik lik me naar boven tot zijn blootgetrokken eikel en neem die tussen mijn lippen. Tegelijk stoot ik diep in Hanna’s kutje, in één keer ben ik vol binnen. Plechtig zes maal zes stoten, diep in haar vrouwzijn, waar ze me met haar kegels klemt, zo strak. Inhouden, inhouden, Ben!

Verder, ik wrijf mijn natte lul tussen haar spleet tot op haar buik en dan met mijn lul tussen haar tietjes neuken, geklemd tussen mijn dijen. Met mijn staaf in Hanna’s mond masseer ik met mijn tors Frits’ lul, waar het voorzaad lekker uitstroomt. Over zijn smalle treasure trail naar boven tot we lul op lul wrijven en al tongend doe ik mijn benen wijder en voel twee handen zijn lul voor mijn hol schuiven. Met één stoot naar achter neem ik hem tot zijn ballen in me. We zoenen intens en hij stoot zes maal zes keer in en uit, komt in me klaar op de laatste stoot en ik ga verder met zaad, druipend uit mijn hol.

Ik vervolg de sluipgang en tref boven zijn krullen de neukklare kut van Lisette aan en begin met beffen, bemin haar klit tot ze kreunt en laat een likspoor na over haar beboste heuvel, navel naar haar pronte tieten.

Mijn lul bereikt Frits’ mond en hij drukt met zijn lippen mijn spleetje open, waar een stroom voorzaad in zijn mond druipt. Hij masseert mijn ballen en vingert mijn zaadgevulde hol nog even.

Eerst haar tepellulletjes kussen en stijf zuigen, ik mag mijn handen niet gebruiken en dan verder naar haar mond. Al tongend schuif ik in één keer mijn staaf in haar wijd open tienerkut. Ik doe een zes maal zes –oh godin, laat me spuiten- en wrijf mijn natte lul schoon op haar buik.

Ze rukt de twee thongs van mijn hoofd, al vastgeplakt met verdrogend zaad op mijn wangen om me intenser te kunnen zoenen.

Ik kijk op van ons tongen, en gluur recht in Harry’s lul en ballen, op zijn knieën kontje omhoog en zijn jongenskut lokt me. Ik neem Harry’s tienerlul, vlak boven haar hoofd in mijn mond samen met zijn ballen. Ik laat hem weer vrij, lik zijn geslacht en ga met mijn tong over zijn zak naar onder tussen zijn bilspleet naar zijn hol, Als ik door sluip, wordt mijn pik gepakt, mijn voorhuid over mijn eikel getrokken en ik krijg twee tepel-eikelkusjes, tepel priemend tegen mijn eikel in mijn voorhuid met warm voorzaad.

Ik laat mijn lul in haar mond wassen en prikkelen, met haar tong wriggelend in mijn voorhuid. Ik draai nog even mijn lul op haar gezicht terwijl ze mijn ballen zuigt en ik twee jongenstepeltjes stijf voel worden in mijn mond.

Doorsluipend spreid ik zijn bilspleet en vinger zijn gladde holletje, waar ik mijn lul diep in zink. Zes maal zes natuurlijk. Nog kan ik inhouden! Ik draai hem op zijn rug, pijp hem even en sluip verder tot hij zijn lul op de mijne en zijn tong in mijn mond heeft.

Ineens word ik door Frits en Lisette onder de oksels opgetild en eindelijk mag ik staand mijn zaad in haar kut spuiten, terwijl ik van achter wordt genomen door Harry, die wordt opgetild en gespiesd op Frits’ alweer stramme staaf…

“Aphrodite, alle zaad voor U” We komen tegelijk klaar.

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Eén opmerking over 'Aphroditiae 2-5: Vierde Ontmoeting'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: