Aphroditiae 2-4: Derde Ontmoeting

André en Familie

maandag 7 augustus

André en ik waren naar een bedrijfspand voor hem wezen kijken en hij nodigt me uit voor een flinke pils bij hem thuis. Mijn lul groeit bij de gedachte dat ik Annelies dan ook weer tref. Ze was zo lekker, laatst in de tempel. Blond is niet zo mijn type, maar bij haar klopt het allemaal. Ondeugende kop met lippen om te zoenen, tieten opkrullend als een skischans en eeuwigdurend priemende tepels. Na drie kinderen nog steeds een platte buik, een bolle mons, zeg maar een promontorium, blond bebost en daarachter een geheimzinnige sleuf met verborgen geneugten. Ik hoop dat het niet bij bier blijft…

We rijden onze auto’s hun oprit op en André laat me de voordeur in, maar staat zo in de deuropening, dat onze bolle kruizen elkaar wel moeten raken. Eenmaal binnen tongen we elkaar hevig, had ik aldoor al willen doen, maar er waren anderen bij. Ik voel hem tegen de mijne groeien….

“Daddy is hooooome! ” roept hij en we lopen met armen om elkaars middel de zitkamer in. Jacco ligt in een fauteuil, een been over de leuning iets op zijn tablet te doen. Ik kijk recht in zijn ballen in de wijde pijpen van zijn korte broek. Zijn pa rommelt door zijn donkerblonde haar en kust hem met zichtbaar tongen, terwijl hij over zijn gulpje aait.

Ik geef hem een high-five, we hebben tenslotte nog nooit geneukt.

Annelies zit tussen dochtertjes Viola en Margriet op de bank netflix te kijken, iets meiderig romantisch. Ze staat op en neemt me als een minnaar in mijn armen, kust me heftig en even bestaat de kamer niet meer. We voelen alleen de warmte van onze lijven, tieten geplet, buiken geprest en grijpende handen op onze billen.

Ze laat me los en verslindt André net zo. Daar sta je dan als grote kerels met een niet te verbergen stijve voor de kinderen.

Viola en Margriet trekken me tussen zich in op de bank, “eindelijk hebben we je voor ons alleen” wordt in mijn oor gefluisterd en ze kijken me met hun bruine ogen indringend aan. Ze zijn bijna kopieën van hun moeder, Margriet een tienerversie, met al glooiende heuvels en volle lippen. De rest is verstopt in een tuinbroekje, dat te strak om haar kutje zit en haar sleufje volgt. Viola is haar tweelingzusje, tengerder en in haar t-shirtje zwelt al wat, uit haar rokje komen veel te lange, dunne beentjes.

“Je hebt mamma al geneukt hè” zegt Viola “Zijn jullie samen klaargekomen? ” vraagt Margriet. Gee, die zijn direct. “Ja, en ja en in jullie pa zijn hol ook. Dat heet offeren aan Aphrodite en Priapus, dat klinkt netter, maar komt op hetzelfde neer.” “lje lje, lje lje” doen ze met hun roze tongetjes uit hun mond, je zou er zo aan willen zuigen.

De beloofde pils komt en de meiden likken het schuim van mijn mondhoeken. “Was ik aan toe.” zeg ik en geef ze allebei een kusje op hun zachte lipjes.

Viola legt haar hoofdje op mijn schouder en Margriet glijdt een handje tussen de knoopjes van mijn overhemd. Haar vingers glijden zacht omhoog, vinden mijn tepels. Die worden wakker en dat geeft me schokjes in mijn onderbuik.

Ik kijk haar aan. “Aan het verkennen?” “mhm-h-hm” en ze legt mijn hand op Viola’s rokje. Oh nee, dat heeft ze al teruggeslagen en geen broekje. Ik voel dus haar dijtjes en zie haar lieve sleufje en heuveltje.

“Dat vind ik nou zo geil” zegt Jacco en zijn stijve lul springt uit zijn broekspijpje. Jongens staan altijd op scherp….

Als ik dit gezin zo observeer…….

“Ga maar een beetje voelen met je vinger” giechelt Viola zacht en spreidt haar lange benen. Het sleufje is nu een heel kutje en ik mag eraan voelen! Ik ben subtiel en begin met de platte hand de binnenkant van haar dijtjes te strelen. Ondertussen voer ik een casueel gesprek met André en Annelies, die nu ook haar benen wat spreidt in haar tennisrokje.

Als mijn duim haar lipjes aait hoor ik haar scherp inademen. Ik ga nu met mijn wijsvinger over haar sneetje heen en weer. “Te veel” zegt Viola, en pakt mijn hand weg, springt op en loopt naar Jacco. Grijpt zijn stijve pik “en jij bent een geile viezerik” Ze gaat aan mama’s voeten zitten en duwt haar benen verder open. Nu kijk ik recht in haar moedersleuf, even maar, want dat blonde koppie gaat er vol in.

Margriet fluistert “Nou moet je mijn kutje eens voelen”. Ik laat mijn hand in haar tuinbroekje over haar heuveltje glijden, en drie vingers over haar lipjes. Hm, helemaal nat en ik masseer in haar gladde sleufje en over haar zachte vallei. Geil gezicht, zo mijn vingers aan het werk zien in haar broekje… Ze trekt mijn hand omhoog en laat me mijn vingers aflikken.

André zit dat zo aan te kijken “De ballotagecommissie is wel met je bezig, hè?” en lacht, zijn lul en ballen wat rechtschuddend.

“Ik laat het initiatief nog even aan hen, ik weet eigenlijk niet hoe ze willen dat ik me ga gedragen. Leider van hun cirkel, zei Joy. Een soort hopman, als bij de scouts? Maar, wat dòen jullie dan in de bijeenkomsten?”

Jacco kijkt me aan “We chillen gewoon en geilen elkaar lekker op. Omdat we allemaal iets met muziek en ballet hebben, zoeken we ook elkaars talent op. Zo is Peter goed in teksten en Viola in melodieën erbij verzinnen.”

Viola kijkt op met een druipend gezicht “Dat is de mooiste smoes voor ons rotzooien, toch?”

Margriet, heel praktisch: ”En dan is wat hulp van een ervaren hop-hop-hop-man altijd lekker. Gewoon meedoen, er zijn als we je nodig hebben, wat voor ons te regelen, en zo. Ik ben nu bijvoorbeeld met Philip en Rik ons zomerkamp aan het organiseren, dit keer op Boschlust, begrijp ik?”

“Kom je wel aan organiseren toe met die twee? Volgens mij hebben jullie een permanente DP” pest Jacco. “Gaat leuk worden, en met jou erbij, zeker. Kan je ook scheidsrechter spelen? Oh ja, je fluit is groot genoeg.”

“Jongens, dus ik moet op mijn reet zitten en kijken hoe jullie liggen te bonken? En daar een cijfer voor geven, of zo? En meedoen, met alles? Jullie trekken toch wel grenzen?”

Margriet: “Dat bepalen wij wel, baas in eigen kut! En Hei en Di zijn vol lof over je, en ook Es en Rhonda en Maggy. De jongens vinden je ook vet.”

Zo kom ik erachter, dat ik er al een aantal van de cirkel ken, ook in de bijbelse zin, dan.

“Kom, we hebben Ben nu genoeg opgegeild, we gaan naar de speelkamer” zegt Annelies, die Viola uit haar kruis trekt en me haar gelikte kutje laat zien.

Gewoon beneden is de speelkamer, naast de zitkamer, met een bed van 3 meter 60, kussens tegen de muur aan het hoofdeind en een spiegelplafond. Ook een smartTV van anderhalve meter.

André tilt Viola op en drukt haar kutje op mijn mond, terwijl ik iemand mijn broek voel uittrekken, mijn ballen voel pakken en mijn eikel likken. Het mondje dat er dan overheen gaat moet Margriet wel zijn…

Dan zijn we allemaal uit de kleren en knuffelen en likken. De meidenkutjes krijgen mijn volle aandacht en ook hun mini tietjes vind ik zo bijzonder om mee te spelen. Ik bijt ze in hun billetjes, maar zuig ook aan Jacco zijn pik.

André zit op zijn knieën en Annelies werkt voor hem zittend zijn lul in haar kut. “Jacco, laat Ben eens goed zien hoe je met Viola kinderincest doet” regisseert ze de familieorgie.

Ik zie Jacco op zijn rug gaan en Viola boven hem haar lieve kutje opentrekken. Margriet houdt zijn lul omhoog en langzaam schuift hij in Viola’s tunneltje. Ik zit ook op mijn knieën en Margriet werkt mijn lul in haar strakke meidenkutje. Ik heb mijn handen op haar tietjes en we bewegen niet.

“Aan Aphrodite” fluistert André, Viola gaat op handen en knieën en Jacco, geknield achter haar, zet zijn eikel tussen haar snoezige lipjes. Hij stoot in haar, ‘ouch!’ denk ik, ze zetten uit volle borst in:

Oui, c’est elle !
C’est la déesse
Plus charmante et plus belle !
Oui, c’est elle !
C’est la déesse
Qui descend parmi nous !
Son voile se soulève
Et la foule est à genoux !  
[Ja, het is zij!
Het is de godin,
Nog charmanter en nog mooier!
Ja, het is zij!
Het is de godin,
Die naar afgedaald is onder ons!
Haar sluier is opgeheven,
en de menigte knielt.]  
Au fond du temple saint” duet uit Georges Bizet’s 1863 opera Les Pêcheurs de Perles.

Dan gaan ze los! Eerst nog op zijn hondjes, dan laten ze zich op hun zij vallen zonder een slag te missen. Even later rolt Jacco door, op zijn rug en Viola draait zich 180° op zijn stramme as.

Neuken doen de beide tieners woest en behendig tot Viola luid krijsend klaarkomt, tegelijk met het spuiten van haar broer….

Mama staat op van papa’s stramme lul. Ze pakt Viola bij haar schoudertjes en leidt haar naar mij. Margriet verwisselt mijn pik voor die van papa. Met een zucht van genot neemt ze hem diep in zich op. Ik zie zijn eikel in haar buik bewegen.

Viola slaat haar armen om mijn nek en ik til haar onder haar kontje op. Ze is handig en heeft mijn eikel in één keer in haar zaadgladde neukgaatje. Ze kust me en al tongend neemt ze mijn toch niet echt kleine lul diep in haar tienerlijf. Ik druk haar stijf tegen me aan en geniet mateloos.

Intussen ligt Jacco op zijn mama, zijn lul door haar gleuf heen en weer te glijden. “Motherfucker” roept hij en steekt zijn jongensroede met kracht in haar schede. Dit is beestachtig neuken, wild copuleren en climaxen met ferme stralen zaad van de zoon in zijn moeder, zo delicaat zondig…

Dan is het onze beurt om de kleine kutjes te bevredigen met onze mannenlullen. We nemen ze onder ons, mond tegen mond, steunend op onze armen en vormen een eigen wereld van extase. De vader spuit zijn zaad in zijn dochter, de vriend stort zijn zaad in het zusterkutje.

Wij mannen zoenen en tongen diep, nog natrillend van ons orgasme en zonder te verslappen wisselen we en schuiven we onze staven in elkaars zaad. Op onze rug liggend spelen we met de meiden, zuigen hun tepeltjes, en werken aan een volgende explosie. We liggen om en om, zodat ik Viola’s kutlipjes wijd open om haar vaders’ lul zie strekken, gesmeerd door mijn zaad. In de spiegel boven mij zie ik hoe dat ranke lijfje op me ligt, smal ruggetje en billen met mijn handen erop. Naast me nog zo’n geil plaatje, André met zijn meid op zich liggen te neuken, zo tienerporno!

Moeder en zoon spelen oraal tot ook zij weer gaan rutten, zo dierlijk neuken ze.

Margriet is strak om mijn staaf, maar haar kutspieren knellen me nog verder, dwingen me om klaar te komen. We zoenen, ik aai haar kontje, ik zuig aan haar borstjes, nog maar een belofte van haar moeders pronte tieten. Mijn lul is hard en diep in haar, wentelend in haar vaders zaad. Nooit gedacht dat ik zo zou opgaan in een jonge vrouw…. We schreeuwen van genot als we allemaal tegelijk toppen, spuiten en kloppen, een gift van de godin!

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.