Aphroditiae 2-3: Tweede Ontmoeting

Peer met kutten

zaterdag 5 augustus

Jenny is al vroeg op en ik lig vanuit bed te kijken hoe ze doucht. Om me te pesten drukt ze haar tieten tegen het glas en wrijft rondjes met haar harde tepels. Dan droogt ze zich af aan mijn voeteneind, met één voet op het bed en geeft een excellent zicht in haar vers gewassen genot. “Nee jongetje, nu niet” als ze mijn slangetje omhoog ziet komen, “en vanavond wordt het laat, ik moet babysitten.” Ze kust me lief en gaat repeteren voor het grote ballet eind van de maand. “Succes” roep ik haar na, draai me om en droom verder van haar hete lijf.

Uur of twaalf vraagt Philip of ik naar de manege kom. Hij staat een pony te borstelen en ik vraag hem of Rudolf alweer naar huis is. “Vanmorgen op de trein gezet, maar wat een seksexplosie is dat, zeg! Heb ik in hem los geneukt, zeker” lacht hij geil. “We hebben het geteld, achttien keer op een dag, niet normaal! En een vuil bekkie…”

“Heeft hij Cindy… eh… “

“Oh ja, helemaal uitgewoond. Die heeft voorlopig een rauw sneetje, maar ze is dol op jongetjes tot minnaar opleiden, weet ik uit eigen ervaring. Wat ik je vragen wou, breng Hei en Die straks even thuis, wil je? “

Hij vraagt of ik ooit paardgereden heb. Ik schud van nee “Dan moet je eerst deze hier maar eens rijden” en vingert de pony geil over en in haar zwarte paardenkutje.

“Stel je voor aan Donna, onze Dartmoor, een echt knuffelbeest is ze”, ik aai haar zachtjes over haar hoofd en manen. “Ook laten ruiken, ze herkent haar lovers aan hun kruisgeur” terwijl hij met zijn platte hand in haar gaat. Ze hinnikt, kijkt me aan en ruikt intens aan mijn gulp. “Wel even aan haar flashen, vind ze lekker” Commando maakt het makkelijk en ik laat haar met mijn zaakje uit mijn gulp hangend, lekker nuzzelen, hete paardenadem, mmmm, en wakker ben ik daar.

Als ik opkijk staat Philip in zijn blote kont en Donna met de staart opzij met trillende schoften te wachten tot hij in haar komt. Hij stapt op de verhoging in de box en richt. Ze snort ongeduldig als hij zijn lul te langzaam in haar paardenkut glijdt. “Ze houdt van quickies” en begint haar te rammen tot hij spuit.

“Nu jij, bij haar tweede ronde wordt ze wild en komt ze klaar. Kom, paardeneuken! “

“Ik ben nog paardenmaagd” lach ik, stap uit mijn broek en kijk in het paardenkutje waar nu Philips’ zaad in trage druppen uitloopt.

‘Voor alles is er een eerste keer’ denk ik en glij makkelijk in haar hete snee. Ze hinnikt blij, duwt me naar achter, alsof ze zeggen wil ‘neuk me, lekkere jongen’ en ik ga op haar in, eerst voorzichtig, dan wilder en zij stoot terug, ze neukt actief mee! Ze grijpt me als een aambeeld – veel meer kracht in haar kutspieren dan ik ooit bij een vrouw voelde – en begint me rippelend te melken. Haar schoften rillen, ze komt klaar en ik spuit diep in haar, kloppend, heftig!

Twee meiden van een jaar of zestien, Dieneke en Heidi, staan vrolijk te kijken en leveren commentaar op mijn strak spannende kont bij het neuken. “jongens hebben het toch maar leuk! Zeg eens eerlijk, Ben, is Donna nou lekkerder dan onze kutjes? ” Ik kijk naar hun strakke, op hun bergjes gespannen, rijbroeken “Moet ik jullie toch eerst uitproberen, niet Philip? “

“Ik zeg niks, heb te veel penisnijd met die meiden!” Ik hijs me in mijn jeans, schudt mijn lul en ballen nog even naar de beide kutjes en kus Philip heet.

“Hoeoeoi” doen de meiden en we zijn weg, hun haar, kleren en lijfjes stinkend naar paard. En mijn kruis!

♀♂♀

Ze sturen me niet de stad in, maar naar de volkstuin van Heidi’s opa. Ze is een weekje bij hem, haar ouders zijn naar de Malediven met vrienden, haar halfzusje Lisette bij haar boyvriendje Frits. Opa heeft op de volkstuin een mooi huisje met een aparte slaapkamer aan de achterkant.

De oude baas ligt in een wijd broekje, met zijn zaakje zichtbaar op zijn dij uit het pijpje piepend, op een ligbedje in de schaduw te tukken. Hij kijkt wat verward op als Heidi naar me wijst “Dit is Ben en we gaan spelen”. Hij zit en geeft me de handdruk, ik weet nu dat ik met de meiden mag spelen, dus. Een vaag vlaams accent “ik ben Peer, en ja, ik ben van de kut met peren” me de pas afsnijdend om een afgezaagde opmerking te maken.

“Hei, pak eens n’n pintje voor ons” Hij gaat staan en duwt me aan de schouder naar binnen, recht de slaapkamer in. Hij grijpt in mijn kruis en grijnzend kijkt hij me aan als hij me voelt groeien in zijn hand en kneedt door tot ik stram sta. “Je vindt het toch niet erg als ik ga zitten kijken?” schuift zijn shortje naar beneden en gaat op de stoel in de hoek zitten.

“Ach, lekkere ouwe” Hei trekt hem aan zijn halfslappe lul en vingert zijn eikeltje. “78 en nog steeds paraat! Elke avond voor het slapen gaan, hij is beter dan een verhaaltje” lacht ze.

Intussen zijn ze uit hun topjes, chaps en schoenen, hebben alleen hun paardrijbroek nog aan. Ik ben één en al oog voor hun B-cupjes, nog zo onschuldig… “Help ons even” terwijl ze achterover op bed gaan liggen. Ik spring tussen ze in en begin als een hondje tussen hun dijen te snuffelen. Paard ruik ik, paard en nog eens paard. Natte plekken ook. Ik rits ze open, commando zijn ze, trek Hei aan de pijpen kutjebloot en geef een kusje op haar al begroeide bergje. Bij Die doe ik hetzelfde en haar lekkere sleufje komt tevoorschijn, mijn vinger is nat als ik daar wat dieper voel.

“Ik heb de ben-wa’s van mamma in, is lekker met paardrijden, peuter ze er even uit voor me.” En dan ga je zomaar met je vingers in een 16 jarig kutje om ballen eruit te halen, en geen kleintjes. Ik lik ze af en druk ze in Heidi, gemeen grinnikend. “Aauw”.

“Kom meiden nu wil ik uitgepakt worden en dan gaan we rollen, ruiken en likken, stap één van de vergelijking tussen paarden en meiden van 80!” “Zestien!” zegt Dieneke, rukt mijn jeans naar beneden terwijl Heidi mijn t-shirt over mijn hoofd trekt, sandalen had ik al uitgetrapt.

Ik pak ze allebei om hun middel en sleur ze mee op bed. “Om en om liggen!” en ik kijk in hun heerlijke trutjes, als ze in mijn kruis nuzzelen. “ruikt lekker Donna” en ze plagen me met meidenvingertjes rond mijn ballen. Ze giechelen als ze mijn voorhuid terugtrekken en ik voel twee tongetjes de resten van zaad en paardenkutsap weglikken.

Ik streel de binnenkanten van hun dijtjes en de zijkanten van hun lipjes, die nat zijn van de voorpret. Ik trek Hei op mijn mond, snuif de geuren van meid en paard op en druk mijn tong tussen haar lipjes en bingo! haar strakke tunneltje in. Ze kreunt een hoog gilletje. “Ik ook!” en Die krijgt eenzelfde behandeling. Ze smaken verschillend en dat zeg ik ook, waarop we gedrieën gaan kutsapzoenen en tepeltjes trekken.

“Op zijn paardjes, nu” en ze gaan op handen en knietjes op de rand van het bed en ik richt mijn kanon op Dienekutje en schuif voorzichtig in haar, centimeter voor centimeter puur genot! Ik ga uit haar en glij in Heidimutsje, ook al zo’n plezier. Ze draaien hun koppies naar me “En?” “Ik weet het nog niet, de jury is er nog niet uit” en wiggel mijn lul naar ze. Woest ga ik in Die, neuk ‘r hard, wissel en pak Hei stevig en ga zo een tijdje door. Ik heb ze lekker op top en ze kreunen van alsmaar heviger klaarkomen. Bij de zevende wissel, blijf ik in Hei en gebaar Peer in Die te gaan voor de finale. En wat voor één!

Klaar met spuiten en nagenieten wisselen we en zetten onze monden op de zaadgevulde sneetjes en brengen ze een laatste keer over de top. Dat oude zaad is nog lekker pittig en we mengen het in een lekkere mannenzoen. Hij is geil, die ouwe!

“Meiden, jullie zijn oneindig beter dan Donna, niet Peer? ” “Ik ken die Donna niet en ik ben voor het eerst in Die, vandaag.” Hij kust haar eens lekker en aait haar tietenheuveltjes.

♀♂♂♀

In de auto stinken we lekker naar seks en paard. We zetten Peer af bij huis en gaan het beloofde ijs eten in ‘La Venezia’. Ze bestellen grote coupes, 5 bollen en ik moet driedubbel slagroom op mijn twee ballen stracciatella. “Anders krijgen we de volgende les klachten van Jenny, dat we je leeggemolken hebben.” grijnst Heidi.

Als we zitten te smikkelen en ik wat slagroom van Die d’r neus aflik, komen twee meisjes, zusjes zo te zien, op ons af, wriggelen met hun neus “Jullie zijn lekker bezig geweest! Hoe doet ie ut?” met een duim naar mij wijzend. “Meiden, zo voel ik me net een fokstier.” “Ben je ook” lacht de kleinste me toe, Viola heet ze en haar zusje is Margriet.

“Hij is goeoeoeoed! Nog beter dan opa Peer en hot als opa Paulus” en ik bloos op dat compliment van Die. Nu snap ik waarom ze persé een ijsje wilden, hier, om op te scheppen dus. Met zo’n referentie kan mijn reputatie trouwens niet meer stuk.

Paard associeer ik nu permanent met meisjeskutjes. En met deze twee!

♀♂♂♀

“Je nog vermaakt vandaag?” Die avond laat ploft Jenny op de bank en giet de koude, parelende lambrusco in één teug naar binnen. “Een paardenkut en twee tienergleufjes hebben me aardig beziggehouden”

“Laat me raden, Donna, Hei en Die, ik ben helderziend…” grijnst ze en laat me snapjes zien van mij in de meisjes. Peer!

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: