Flowerpot en flokati

Het was te warm voor kleren, die zaterdagavond. Dus zaten we zonder, met zijn negenen in dat kleine, Crooswijkse ‘huisje-onder-de-huurwaarde’ van 32 m2, dat we trots ons appartement noemden. Net getrouwd en vertrouwd door de ouders van onze studiematen en matinnen. Wiet ging rond, dronken uit vijf bierglazen en onze handen gleden loom tussen elkaars dijen. Te warm en te stoned. Behalve Wáwá.

Klein, chinees opdondertje van net één meter twee-en-vijftig, tienerlijfje met B-cupje in een wit bh-tje en een witte hollandia-slip, met van die verticale ribbeltjes. Haar zwarte bos scheen er vaag doorheen. Nee, voor haar geen bloot en ook geen wiet. Bier, ja, dronk ze met liters en niet een spier aangeschoten. En ze lachte altijd met haar hoofd wat scheef, beetje giechelend.

 Ze deed met ons op de akademie fotografie, Monique (Mo, dus) mode en ik, Paulus, schilderen en sculptuur. En onze vrienden om ons heen, jaargenoten of iets vaags op de Economische Hogeschool, welk onderwerp, boeide ons niet. Wáwá was gefascineerd door onze lijven als we in de nacht met elkaar speelden. Ze maakte er mooie zwart-witten van op groot formaat en verkocht die dan voor veel geld als kunst aan geile mannen. De beelden waren prachtig en wij onherkenbaar.

Maar zij bleef in haar ondergoed, tussen ons krioelen door, klikken en flitsen, batterijen iedere keer kort gierend, alsof die ook klaarkwamen.

Die zondagmiddag was verder iedereen vertrokken, Wáwá zat kuis in haar ondergoed naast me op de bank in kleermakerszit. Monique wilde haar schetsen, zoals ze daar zat. “Maar dan wel au naturel” zei ik, ondeugend als altijd.

En dan ineens, schokschoudert ze, dikke tranen. “Niemand vindt me toch wat, met mijn tienerlijf, jongensborstjes? Ik zie jullie allemaal hard op elkaar ingaan en weet dat ik alsmaar zou worden overgeslagen. Ik kom zò klaar als ik die foto’s afdruk…”

Ik twijfel òf ik haar nu op mijn borst moet trekken om haar te troosten en verleiden, òf dat nou typisch een mannenmove is, en dus fout.

Monique redt de situatie.”Gekkie, waarom denk je dat ik je wil schetsen?” Ze kijken elkaar in de ogen, “Je bent zo speciaal, een porseleinen poppetje, maar ook een vrouw, als je je temperament laat gaan! Mogen we je beiden doen, geschetst met vrouwenogen en mannengedachten? Zal je zien hoe wij naar je kijken. “

Ik wacht niet af, leg een hand op haar rug en maak vingervlug haar bh-tje los. Ik verbaas me over haar mooie ski-schansjes, voller en groter dan ik had ingeschat, en dat zeg ik dan ook. “Mag ik?” en glijd met de achterkant van beide wijsvingers van haar hals naar haar tepels. Ik stop daar en ze springen stijf. Ze lacht naar me.

Als Mo haar bij de handen pakt staat ze op en ik trek die hollandia-vlag naar beneden. Ze heeft een typisch chinezen-kontje, van boven vlak met haar rug en bol-ronde kadetjes van onder, alsof haar sleufje nooit ophoudt…

In haar spijkerbroek had ik dat wel ingeschat, maar haar mons veneris, bol en mooi zwart gedekt met verzorgde krulletjes is het schitterend begin van haar vallei, hoog beginnend en gevorkt door haar klithoed. En haar benen, rank, zijn langer dan ik verwachtte.

“Je bent mooi, zoals ik me de elven van Tolkien voorstel, tenminste niet zo’n veel te groot, blond kaninefaten-lijf, waar je je waarschijnlijk mee vergelijkt.”

Wat me opvalt, is dat ze zich laat bewonderen en ze draait nog een rondje voor ze haar pose in kleermakerszit weer inneemt, nu met rechte rug. Mo komt met onze schetsboeken aan en we bediscussiëren haar pose. Ik geef haar een kussentje waardoor ze, buik vooruit, haar venusheuvel prononceert. Mo legt een hand op haar dij en de andere in haar nek, zodat ze haar borsten vooruitsteekt. Ineens is ze een verleidelijke vrouw.

We gaan aan het werk en zij vertelt van haar frustrerende ontmoetingen met jongens en mannen. Overgeslagen met dansen, ‘ik ben geen pedofiel’ en meer van dat soort opmerkingen hebben haar dus onzeker gemaakt. En dan helpt het niet dat je ouders je 玩具娃娃 (Wánjù Wáwá) noemden, speelpop, dus.

We slaan beiden een blad om van ons schetsblok en ik laat haar in het oksel van arm- en rugleuning liggen, het ene been van de zitting af en de andere opgetrokken. “Wijder, dit wordt de schets van belofte. Nee, nog wijder.” En als ik schets, verraadt mijn erectie hoe ik haar waardeer. En dat zeg ik dan ook. Ze giechelt.

Later zitten we gedrieën bloot weerszijden tegen haar aan en bekijken we de schetsen. Al noteren we beiden heel verschillend, de verleidelijkheid en de seksbewustheid druipt ervan af. Mijn very close-up van tussen haar dijen, een blad vol met alleen maar plezierlippen, open, met ranke binnenlippen, bekroond met een ondeugend glurende klit en het hoger gelegen donkere bosland. “Daarom was je de hele tijd stijf, en nog!” stelt ze vast, mijn staaf omvattend met haar kleine hand.

“Pas op, het is een lama, die spuugt naar je!” waarschuw ik haar nog net op tijd en de witte stralen spuiten over de glazen salontafel, terwijl ze me stuurt. Stiekem glurend, zie ik haar lage lippen glinsteren.

~~~+++~~~

Een paar dagen later neemt ze Mo na de lunch apart voor een vraag en daarom rijden we die avond met zijn drieën naar ons hok. Het is nog steeds lauwwarm binnen en Mo en ik gaan gelijk uit de kleren, glijden onze klamme lijven tegen elkaar aan en zoenen onbehoorlijk. Meestal nemen we elkaar, zo na een hele dag onthouding, nu blijft het bij strelen en mijn eikel bloottrekken. Ons omdraaiend zien we een naakte Wáwá besmuikt naar ons grijnzen. Ik kus haar op haar platte neus.

Onder de nasi begint Mo “We hebben nog een tijdje zitten praten over zondag en wat er niet gebeurde, ondanks de spanning tussen ons. Wat haar echt dwars zit, vertelde ze me vanmorgen, ze is nog maagd! Ze durft niet uit te gaan, want als dat ergens op uitdraait, schaamt ze zich. Met 20 kan dat toch niet meer.” Wáwá bloost als ik haar aankijk. “En ze vroeg me of ik het goed vond dat jij haar…” En nu bloos ik pas echt, betrapt op de lustvolle gedachten van de laatste dagen. Daar zit je dan met je eikel boven het tafelblad.

Ik trek haar op mijn knieën en houd haar hoofd recht voor mij “Lieve Wánjù Wáwá, ik ga je niet neuken als een speelpop, ik ga je beminnen, zodat je eerste keer je mooiste herinnering is…” Ik kus haar op haar platte neus en haar lippen. We duelleren elkaars -al door de pepers hete- tongen en zoenen lang. “Na afgelopen zondag volg ik je met mijn ogen als je rondloopt op de akademie en denk je mooi naakt, zoals nu. Stel me voor hoe ik je met mijn voorhoofd op je buik, heet maak met mijn tong en glanzend nat. Verder durfde ik met mijn fantasie niet te gaan.” Ik aai over haar kuttematje en vinger het topje van haar sleufje.

Ze kijkt me blij verrast aan “Je begeert me? Je wordt geil van me, gewoon in mijn spijkerbroek, als ik koffie haal bij Paulien aan de balie?” ze giechelt als ze de impact beseft. “En zat je stijf, zoals bij naaktmodel tekenen?”

Ik knik en de meiden lachen me uit.

Mo vraagt ”Gaan we je eerst al masserend het vuurwerk achter je navel ontsteken of moet ie hem er gelijk in rammen?”

“Ik knuffel zo graag, maar masseer me eerst. Ik wil Paulus’ mond wel eens op mijn snee voelen. Daar droomde jij toch over?” en ze kijkt me geil in mijn ogen. Daarin lees ik dat ze er klaar voor is.

Een groot grijs badlaken legt Mo op de tafel en Wáwá strekt haar lijfje, beschenen door de twee oranje flowerpots, die ik pas van de verkoop van een onbeschaamd naaktportret had betaald. Nu, 50 jaar later denk ik nog steeds aan dit moment als ik er een plaatje van zie.

“Draai je op je buik” zeg ik en kijk gefocusd in de poes tussen haar verleidelijk wijd gespreide benen. Haar lippen nog gesloten. Straks zal ik weten hoe ze gevormd is als ik haar verkend heb met mijn mond.

“”Paulus!” maant Mo me ” Je lul verraadt je gedachten. Begin met haar voeten, dan start ik hier.” Ze warmt olie in haar handen en agiel werkt ze alle spanning uit haar nek en schouders weg. Ik, intussen, neem haar voetzolen onderhanden en zie aan haar reactie, dat dit zo’n plekje is. Van tussen haar tenen tot net onder haar hiel. Ze probeert niet te kronkelen. Onthouden voor later, met een veer…

Dan leg ik haar benen wijd, voeten op de tafelhoeken om haar met lange streken over haar kuiten tot haar hoge binnendijen te kunnen strelen. Steeds raken de zijkanten van mijn handen haar lippen. Ik hoor zachte kreuntjes, maar die vallen samen met Mo’s handen, die via de aanzet van haar borsten op zoek zijn naar haar tepels.

Dan ga ik op de tafel en leg me over haar heen, zorgvuldig mijn stramme lul in haar bilspleet manoeuvrerend, mijn nog hangende ballen tegen haar kut. Met lichte draaibewegingen masseer ik haar rug met mijn torso, terwijl Mo haar borsten zachtjes kneedt. Ze spint als een poes, geil en tevreden.

Als ik mijn warme plekje tussen haar billen glad voel worden van mijn druppels, weet ik dat het tijd is voor de volgende ronde. Zou toch voortijdig zonde zijn, anders?

We nodigen haar op de rug en als ze ligt gaan we aan weerszijden staan, buigend, om ieder een tepel te zuigen. Ze giechelt, terwijl ik een straaltje olie van daar tot haar monsje giet. Twee handen strelen haar torso en buikje en de binnenkant van haar bovendijen, voorzichtig de gespannen lippen ertussen vermijdend. Olie is zo goor bij het beffen.

Weer ga ik op tafel, zorgvuldig de hete flowerpots mijdend met mijn kont, 75 watt is warm in een geëmailleerd stalen kommetje. Wáwá kijkt nu recht in tegenlicht naar mijn strakke lul met zwaaiende ballen en ik zoek met mijn mond haar sleufje. Onder mijn buik mishandelt Mo haar tepels.

Ze is glad en opgewonden, ruik ik, proef ik als ik met mijn lippen over de hare ga. Ik zuig een beetje en wriggel haar lippen open met mijn neus, geniet van haar nectar –nog maagdelijk- en druk haar met mijn tong wijder. Ze heeft grote inner lippen en een uitnodigend gladde opening. Ze laat horen dat ik haar plaag, daar, en beloont me met zoete gladheid. Ik glij naar boven, voorzichtig om haar niet te krassen met mijn 5-uur stoppels.

Dan zet ik mijn lippen om haar gezwollen en verwachtingsvolle klit en lik en zuig tegelijk. Ik voel het vuurwerk in haar buik ontsteken en blijf haar met mijn lippen kneden, ook al draait ze fel met haar onderlijf. Beetje bronco stier, dat. Langzaam zakt ze in de natrekkingen van haar hoogtepunt, ik lik haar kutje nog eens van klit tot hol en stap van tafel.  Ze kijkt ons aan en zucht “lekker!”

Mo gooit een paar kussens op het flokati-kleed, en zegt ons daarop te gaan liggen flodderen.

Ze haalt uit haar tas een grote, witte zakdoek met kant op de hoeken en een wit geborduurd monogram, twee letters W en P door elkaar gevlochten -de stok van de omgekeerde P in de beneden-opening van de W- en de datum van vandaag.

“Heeft Geertrui gemaakt vanmiddag. Nee, ik heb haar echt niks verteld.”

We luisteren al niet meer, als ik mijn mond op haar tepels zet en tegelijk tussen haar dijen haar lippen streel met de zijkant van mijn wijsvinger. Ik rol op haar, groot en lomp, maar zo beschermend en dan weer ligt ze op mij, elfje, pixie, mijn stijve lul klemmend tussen haar dijen, tegen haar gladde lippen.

“Hora est” roept Mo als de pedel die de marteling van examineren beëindigt.

Ik kijk WáWá diep in haar ogen en vraag “Wil je me? En mag ik in je spuiten?”

“Ja! En niet orthodox missionaris, maar als een echte feministe. Ik ontmaagd mezelf op jouw staaf. Wil ik trots aan mijn kleindochters kunnen vertellen. En wat je zwemmertjes betreft, ik was zaterdag klaar met ongesteld zijn. Daarom die grote onderbroek.” lacht ze me toe, haar hoofd een beetje scheef.

Mo spreidt de zakdoek onder mijn kont, pakt mijn lul tussen duim en wijsvinger, trekt mijn voorhuid terug en houdt me recht overeind voor het chinezenkutje, dat zo graag vrouw wil zijn.

Langzaam opent ze zich over mijn gladde eikel en wacht als die binnen haar vlies raakt. En dan met een ruk drukt ze door, haar gezicht verkrampt, ruig inademend. Ze laat zich voorover op me vallen en begint te rijden.

“Rustig maar, we gaan nog lang door! Ik wil nu je missionaris zijn” zeg ik en draai me om, haar strak in mijn armen houdend.

Ik begin zachtjes in en uit, niet te diep en niet er bijna uit, nee masseren van de middengang en steeds haar g-spot strelend. Mental note: moet haar kegeloefeningen leren. Ik houd een beetje afstand tussen onze torso’s en kriebel haar stijf staande tepels met mijn borsthaar en haar buik met mijn treasure trail..

Als de braakschade in de maagdengrot met alle gladheid is overdekt, maak ik grotere slagen, soms recht-op-en-neer, dan weer draaiend. De frictie van ons kruishaar is als klittenband en haakt mijn pubis aan haar klit. Vanuit mijn tenen en trillende kuiten voel ik mijn ontlading opbouwen. “Kom mee” moedig ik haar aan als mijn ballen strak tegen mijn lul gaan, mijn dijen tintelen en ik me diep in haar druk, mijn buikspieren gespannen. Haar schacht trekt zich samen en voor haar eerste keer klopt en perst mijn zaad haar overweldigende climax tot ons exclusieve samengevoel, als nooit eerder.

We hijgen en kijken elkaar diep in de ogen. De hare stralen van blijdschap. “Dankje, dankjedankje” zegt ze en begint een tongzoen tussen het hijgen door, helemaal trillend van opwinding.

Sneller dan normaal krimpt mijn erectie en de dader glijdt besmuikt uit haar kutje, eikel al in zijn mutsje. Achter hem aan sijpelt de hemelse drie-eenheid van bloed, zaad en cyprine traag uit haar sluitende kutopening. Het druipt mooi op de zakdoek en vormt daar een poel van wit met rode draden. Het monogram wordt omvloeid als een aquarel, zo intens als ik die niet kan maken.

Mo wil nu mijn bloedlul in haar kut, zodra ik weer erect ben “en doorgaan tot je weer klaarkomt, ik ben zo geil!”

De zakdoek is voorzichtig te drogen gelegd en was later een spektakel van gele kringen met bruinrode aders op het witte katoen, getuigenis van onze liefdesdaad.

~~~+++~~~

Kort daarna leerde ze Jeff kennen, een engelse uitwisselstudent met wie ze naar Birmingham vertrok, later. Haar werk als fotografe zag ik zo nu en dan in glossy magazines, vaak geprezen en bekroond. Ik begreep dat het haar goed ging.

Ons leven ging door, maar op een begrafenis 45 jaar later zag ik haar op de rug in een lange zwarte jas een eindje voor ons lopen. Gek, dat ik haar aan haar loopje herkende. Ik tikte op haar schouder en de herkenning in haar ogen was onbetaalbaar. Gedrieën hebben we zitten praten die middag in alle eerbied en decorum die de gelegenheid vereiste. We spraken af voor een paar dagen later.

Mo zei op de stoep voor haar huis, dat ik me moest inhouden, want ze wilde weten hoe het haar vergaan was. “En als jouw lul begint te praten, krijg ik er geen speld meer tussen” is dus mijn opdracht.

In de zitkamer is de ene wand een collage van haar werk, min of meer chronologisch. Ik herken mijn kont en ballen, een tiet van Mo en lijven van vrienden, waarvan ik de naam vergeten ben. En verderop mensen in kleren, beroemd, machtig, knap of berucht. En daar zit ik dan naakt tussen… neukend nog wel!

Ze laat ons het hele huis zien met overal werk van haar. Ze vertelt er zo haar belevenissen bij. In de eetkamer familieportretten, zij met Jeff, portretten van haar dochter – een evenbeeld van haar in de tijd, dat wij speelden – en twee zoons, lachende kleindochters, ook al weer tieners. Centraal een verstilde zwart-wit van een vuren kist, Jeff.

En tenslotte haar slaapkamer. Tegenover haar bed aan de muur in één lijst de schetsen van Mo, links waar Wáwá op me in gaat en rechts na de daad, zij in mijn armen met post-orgastische grijnzen op ons gezicht. Daartussenin de zakdoek, met de nu vergeelde vlekken van onze zondigheid.

“Je kleindochters weten dus hoe je jezelf ontmaagdde op mij?”

“Was dat nou alles?” neuriet ze een liedje uit die tijd…


« Paulus en Monique zijn centrale spelers in de Aphroditiae lees daar meer over hen »

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Eén opmerking over 'Flowerpot en flokati'

 1. Reactie is toegevoegd: Flowerpot en flokati
  # Vanille — 07-07-2021 09:32
  Bijzonder verhaal om te lezen. Aparte sfeer, intiem, broeierig en geil, verfrissend taalgebruik, zoals deze vaginale schets: “een blad vol met alleen maar plezierlippen, open, met ranke binnenlippen, bekroond met een ondeugend glurende klit en het hoger gelegen donkere bosland”.
  # Fanny — 10-07-2021 18:51
  Origineel verhaal en woordkeuze. Beeldend. Invoelbaar. Sterk geschreven. Leest als een trein. Kortom; klasse!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: