Waxplay: kaarsjes in de boom

Gerrie is het type van de kerstboom zo lang mogelijk laten staan. Laat in januari val ik binnen in haar aftuigfeestje. Ik ben niet zo van pijn en seks, dus dacht, dat het om haar kerstboom ging. Had ook een rolletje bubbeltjesplastic meegenomen voor het inpakken van de ballen. Met een fles bubbels erin, dat wel.

Ze waren al begonnen toen ik de kamer in kwam.  Kees staat naakt –eigenlijk ben ik de enige met kleren nog aan- met twee kerstballen aan zijn oren en handen op zijn heupen, terwijl Anita op haar hurken genoeglijk  aan zijn horizontaaltje zuigt.  Het gezelschap er omheen zit toe te kijken en wat aan elkaar te frunniken, een gezellige swingers-avond dus.

De kerstboom in de hoek, echte kaarsjes, aangestoken, de berg naalden eronder op het laminaat, geeft de emotionele temperatuur in de kamer een hete glans. Er liggen wat zweepjes en wat touw op het dressoir, oh, zo’n aftuigfeestje dus. En druipkaarsen.

“Heb je het wel eens met een egeltje gedaan?” wordt me gevraagd als ik mijn laatste sok uittrek.  “Die zijn toch veel te klein?”

“Oh, nee hoor” en Gerrie veegt de dennennaalden onder de boom vandaan over de vloer, rolt zich er in en staat op als een groene, stekelige furie. Ze trekt me van de bank, drukt haar prikkerige lijf en borsten tegen me aan en wriggelt tegen mijn borst en buik. Ik wil “dat prikt!” zeggen, maar haar tong in mijn mond maakt dat tot een vage mompel.

In mijn ooghoeken zie ik dat voor ons een bed van naalden wordt gespreid. We zakken door de knieën en ze gaat op haar rug. Ik ken haar als direct en daadkrachtig en weet wat van me verwacht wordt. Snelle handen bedekken haar buik en gesloten dijen met nog meer naalden. Als ik klassiek op haar ga liggen, prikt het nogal in mijn liezen en de zachte huid van mijn zak en ben blij dat mijn voorhuid mijn eikel  beschermt.

Als ze dan voor me spreidt, voorzichtig, en onze vereniging begint, is het een feest van prikkende naalden. “Ajajajajajaj, dat steekt in mijn bootje!” Tinteling over onze hele lijven, kronkelend om het kwijt te zijn, maar ook om het te genieten.

Op die naalden glijdend door ons steeds woester rijden, gaan we de halve kamer door tot groot plezier van ons gezelschap.

“Voorzichtig, de kerstboom!” zegt iemand nog, maar ik had al een trap tegen de voet gegeven en een regen van hete druppen kaarsvet valt op mijn rug. De schrik verhoogt mijn lust en mijn eikel spant zich voor de eerste climax van de avond. Nog een regen van druppen en luid geknetter.

“Oei!” hoor ik roepen, water klettert over ons heen, terwijl ik hevig klaar kom in haar.

Liefdevol worden de gele, rode, groene en witte wasdruppels van mijn rug gerukt, mij meedogenloos ontharend. Kees neemt mijn plaats in om te zorgen dat ook Gerrie krijsend over haar schrik heen komt.

De boom had dus vlam gevat en gelukkig stond er een blusemmer water. De ballen hoefden niet meer te worden ingepakt. Tussen de ravage maakten we plannen voor een whitewash party, volgende week, en dronken we bubbels op mijn eerste waxplay…


#JanuariKinksFetishesFestival2021

#JanuariKinksFetishes2021

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

One thought on “Waxplay: kaarsjes in de boom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: