Katoptronophilia: spel voor de spiegel

Ze leunt al een tijdje op mijn schouder en laat een lange zucht, vanuit haar tenen. De emoties komen er mee uit en ze lacht, nee schatert, schokschoudert, de slappe lach, dus. Ze zet zich met één zwaai op mijn schoot en bergt kleine Desi tussen haar lage lippen. Ze zoent me, een ongeveer haar-tong-in-mijn-keel-zoen. We zijn weer op stoom als Desi ferm komt opzetten. Ze beweegt haar kruis van voor naar achter, een paar keer, dat vind ie fijn.

Diane – 23 en verleidelijk – is al weer een tijdje bij mij – zo oud als haar opa – in de diepe Auvergne. Het was niet de bedoeling dat er iets tussen ons ontstond, maar ach… Lees het hele verhaal maar.

“Kom” pak ik haar bij de hand en onderweg naar een zachte speelplek stop ik haar voor de kast met grote, ovale spiegel. “Je bent zo mooi!” fluister ik terwijl ik haar frontaal draai. Ik streel haar van heupen tot borsten, zoals we dat deze dagen al vaak, speels deden. Maar nu zien we het ook in ons spiegelbeeld wat we voelen. Kleine Desi zoekt zijn vaste plekje in haar bilspleet en nu durf ik haar tepels te bespelen “jongenslulletjes, hè?” grijns ik.

Ik ga met mijn buik naar achter en steek mijn lul naar voren tussen haar kutlippen, zo nat… En dat steeds weer, tot ze zucht “ja, nu”. Iets door mijn knieën gezakt ga ik verticaal in haar genot, dat strak en schrijnend mijn voorhuid terugduwt. “Eindelijk ben ik zo diep in je, als ik aldoor al wilde”. Dit is een houding om eeuwig aan te houden, wachtend tot we in elkaar gegroeid zijn en we draaiend met onze kontjes voorzichtig in en uit glijden. Zo nat, wij.

In de spiegel zie ik hoe mijn handen op de borsten haar strak tegen me aan duwen, zoals ik voel tegen mijn buik en borst. Ogen zijn ook een geslachtsorgaan, dus…

Verdroomd en in geile gedachten springt ze ineens los, pakt me bij mijn Desi en trekt me naar het speelbed. Op haar rug, de benen wijd. Wijd nodigt ze me tot de oerdaad van alle primaten. Ik leg me op haar en neem haar, zoals ze me vraagt. We stoten, schokken en draaien ons om, zij boven en ze bezit me diep, recht overeind, haar tepels buiten handbereik. Haar kegels knijpen me, alsof ze mijn essentie eruit wil persen.

Dit is een stukje uit ‘5 – dag van spel’. Lees het hele verhaal : Was niet de bedoeling

dit blog is speciaal voor pittig proza #37 en NBRplaza #50

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: