Ageplay: le lendemain

Als ik mijn ogen open doe, staat ze in de deuropening naar me te kijken, haar t-shirt net te kort om haar –niet ingepakte- mons effectief te verbergen. Zeker van onderaf.

“Beetje geslapen?”

“Oh, ja, goed bed, dat. Kan ik hier topless zonnen? Of wil je me in bikini?”

“Laat me keuren. De buurman is 84 en heeft een zwak hart. Die willen we niet dood van zijn stoepje laten vallen, toch?”

In een snelle zwaai ligt haar t-shirt op mijn hoofd. Even geniet ik van haar geur, maar mijn nieuwsgierigheid is groter. Ik ruk het schaamlapje van mijn ogen en zie haar prachtige, donkere lijf in alle vrouwelijke heerlijkheid voor mijn ogen. Ik probeer serieus haar gezicht te bereiken, maar de route van pubes, via priemende tepels is lang. Ze lacht, slaat mijn dek terug “betrapt” als ze kleine Desi ziet staan wijzen. “kom, vieze ouwe, naked breakfast op het terras.”

–***–

Diane – 23 en verleidelijk – kwam gisteren aan uit Amsterdam, onderduikend voor de criminele relaties van Robin, haar lief, bij mij – zo oud als haar opa – in de diepe Auvergne. Het was niet de bedoeling dat er iets tussen ons ontstond, maar ach… Lees het hele verhaal maar.

–***–

Tafel gedekt, de net door boulangière Renée bezorgde marguerite al gebroken, breakfast tea ingeschonken, belegjes, enfin, compleet. De zon glanst op haar huid. Als ze dik jam op haar broodje doet, hoop ik dat ze knoeit, op haar pronte borsten. En dat zeg ik dan ook.

“Je hebt een geile geest. En me dan lang schoonlikken, zeker.”

Ik bloos. “Ik pomp je een dubbel luchtbed voor je op. En je moet je smeren, hier, we zitten op 720 meter, UV XXL hier. Ik heb olie, melk en crème op mijn bureau staan, kies terwijl ik je bedje spreid.”

Ze kiest olie, zoals ik hoopte. “Doe me rug” en reikt me de spay aan. Mijn handen dwalen van haar schouders langs haar ruggengraat tot haar stuitje, over haar volle billen en langs haar zij terug naar boven. Ik roer de aanzet van haar borsten, ze giechelt.

“Je bent zo anders! Met alle mannen had ik al op mijn buik gelegen, met hun nagel in me. “

“Oh, nee, joh. mag ik je voorkant ook doen?” Ze knikt “Ga liggen dan” En dan sproei ik de olie over haar prachtig pronte borsten en wrijf met mijn palmen haar tepels strak.

Dan zuidwaarts, haar strakke buik, de v tot haar volle mons, dan vanaf haar voeten omhoog, tot ik haar strakke, harde dijen mag strelen, aan de binnenkant. Ze spreidt voldoende om haar lippen te voelen met pink en zijkant van mijn hand, niet te erotisch, Desi!

“Klaaaaaaar meisje, ga lekker liggen stoven, ik ga in  de tuin werken.”

Ik rij te vaak met mijn kruiwagen langs, ze hoort me, zacht piepend aankomen en poseert wat. Desi groeit wat.

Ik knip hand-grote rozen – warm oranje roze compassion – en leg er een in de split onder haar mons, een op haar navel en twee op haar tepels en twee op haar oksels. Prachtig contrast met haar donkere huid. Ze lacht, ik pak haar smartphone en maak wat foto’s om te delen later. Ze ziet er lief en -wat mij betreft- nog maagdelijk uit….

Ze lacht “Laat me jou eens goed bekijken” en ik draai me rond voor haar, laat trots zien dat ik geen bolle oudemannenbuik heb, mijn armen hoog moet houden om geen hangtieten te hebben, draai mijn tepeltjes hard en maak rapier bewegingen met mijn fiere, dunne prikker, best lang voor zijn leeftijd. Ik trek zijn mutsje wat terug, zodat hij ook kan kijken. De warmte maakt, dat mijn ballen laag hangen te zwaaien. Ze vindt het schattig hoe mijn billen wat kreukelig in mijn dijen zakken. En dàt vind ik nou weer genant aan mijn lijf. “Nee, ik vind dat lief, zo doorgroefd. Mijn broertje van 16 is strak en glad, maar nog een lousy minnaar. En jij moet al veel vrouwen hebben blij gemaakt.”

Ik trek een parasol boven het luchtbed en vlij mijn gebruinde lijf tegen haar zij, brutaal een hand op haar buik leggend. Ze valt in slaap en snurkt zachtjes, lief. Ik laat ongegeneerd mijn ogen over haar lijf glijden in erotische fantasieën, maar ook ik zak weg in een zonneslaapje. Ik schrik wakker als Desi zijn mannengeluk over mijn navel stort, schokkend, zonder handen.

 “Ik plaag je vast teveel” zegt ze en gaat met een vinger door mijn nog warme zaad, ze likt een vinger af, grinnikend en mijn buikje wit wassend.

“gicler sa foutre heet dat hier, heb jij nou een nat sneetje? “

 “Voor jouw informatie, ja. Klinkt sexy trouwens in het frans, prutje spuiten, je hoort het ritselen….  wil je kijken hoe ik  mezelf klaar speel?  “

“En dat heet dan weer jouir, zit iets van blij worden in, beter dan klaar komen, dat klinkt zo pragmatisch…”

Ik ga in kleermakerszit tussen haar gespreide benen zitten en let goed op, waar haar lange vingers met fel rode nagels haar pretplekjes opzoeken. Haar glanzend zwarte lippen vouwen open tot de vlammende flamoes, die ik hoopte dat ze zou hebben. Als haar buik zich spant en haar mons schokt, springen mijn ogen van kut naar gezicht, orgasme lezen is zo mooi. “Jouiiiiiir” begeleidt ze haar vrouwenvreugde. Haar vingers glanzen nat. Ze kijkt me recht in de ogen tot het achter haar mons weer rustig is. Ze lacht “je hebt gelijk, jouir is blijer. Of is het omdat jij de eerste vent bent, die ik genoeg vertrouw om naar mijn vingeren te kijken? “

Dit is een stukje uit ‘3 – le lendemain’. Lees het hele verhaal : Was niet de bedoeling

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

One thought on “Ageplay: le lendemain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: