Edging : Geilesuiker

In onze bubbel bestaan –zoals in alle erotica – geen STD’s en dus ook geen Covid. Maar we houden ons aan de regels, alleen directe familie en hete vrienden deze nieuwjaarsviering.

Het begon allemaal, toen Annabelle giechelend binnenstormde gisteravond met  een paar pakken geleisuiker van de Dirk. “Geilesuiker en maar 1,27 per stuk. Gaan we daarmee doen?”

Wij, drie kerels, Joost, Barry en Ben, staan op en tillen haar op het kookeiland. Ze kijkt verbaasd en laat zich uit haar ski jack pellen. En we gaan door met haar schoenen, sokken en legging. Ik knoop haar bloesje los (bloots-tiets, jawel!) en kijk haar in de ogen.

“WTF zijn jullie van plan?”

“Je wordt onze besuikerde oliebol” Ik knijp in een tepel “of  bepoederde krentenbol.  En ook je appelflappen… Ontspan je.”

De jongens leggen haar nu vol uitgestrekt, maken de vetertjes van haar schaamlapje los en hebben haar nu helemaal uitgepakt. “Ogen dicht en denk aan het vaderland” lach ik als ik Joost aan zie komen met een bus waternevel, gekocht voor verkoeling in de zomer.

Op haar tieten geeft dat sprayen onmiddellijk een krinkelende reactie van haar voorhof en priemende tepels. “Iiiiieeeeaaaajjjjjj” Dan op haar buik, en haar gleufje in, waar we ook zachtjes blazen. Intussen heb ik een meelzeef vol geleisuiker en breng een fijne suikerlaag op haar aan, dun besneeuwd en zachtjes smeltend door de warmte van haar huid. Dat is de lol van geleisuiker (voor jam), het smelt en vormt een kleverig laagje met net voldoende vocht.

De jongens beginnen het suikerlaagje af te likken van haar tieten tot haar mons. Haar lichaam rilt en haar buik gaat snel op en neer. Ik doe haar sleufje met mijn tong en vingers, waar zij zelf helpt met haar sap een kleverige mix te maken. “Jongens, ophouden, we moeten edgen tot het nieuwe jaar! En zij ook.”

“Aaaahhhhh, ééntje?” vraagt ze smekend, als ik met mijn tong haar besuikerde lipjes lik en ik de harde bulten van de jongens zie. “Nee, ga maar lekker liggen plakken op ons.” Wij gaan ook uit de kleren en om beurten plakt ze haar torso op ons als we om beurten voor het haardvuur op het kleed liggen. En vraagt met haar gezicht op mijn buik: “spray en besuiker deze hier ook even” terwijl ze me open trekt. “Hoe heet dit? Kniepertje? ” en ze gaat proberen de slagroom eruit te zuigen…. “Uhggggg”

En als die suiker dan gaat schuren en plakken niet meer leuk is (ooit voorzaad met geilesuiker geproefd?) gaan we gevieren de inloopdouche in en wrijven onze lijven in de bubbels schoon. Altijd leuk om in je blote kont en strak, Joep te kijken en een spelletje met dobbelstenen te doen, in welke volgorde en combinatie we na twaalven verder gaan. We hebben 2021 toch nog gehaald met wederzijdse stimulatie en onthouding.

En daarna? Lijven over en in elkaar, een knal zo nu en dan en dicht tegen elkaar slapend tot het nieuwjaarsconcert, om tijdens de Radetsky-mars gevieren het nieuwe jaar in elkaar te voelen komen…

Met dank voor de inspiratie Annabelle! @AnnabelleXxx0

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

One thought on “Edging : Geilesuiker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: