Verdriet en Troost

Heb je mijn nieuwe verhaalstart “was niet de bedoeling” gelezen?  Koperkopje Lizz is de fantasie van wat ik altijd met mijn nichtje (niet echt bloedverwant) had willen doen.

met dank aan @AnnabelleXxx0

Deze week, na de begrafenis van mijn schoonzus (mijn leeftijd) logeerden we in het appartement van Lizz’ oma en zij in de logeerkamer boven in het bejaardenhuis.

De eerste nacht kwam ze koud en verdrietig beneden en zocht troost tussen onze oude naaktheid. Nooit geweten dat diep verdriet zo makkelijk in een hevig orgasme is om te zetten. Of zijn het de bedreven handen van mij en mijn lief?

Haar schouders schokten en ze drukte haar jonge lijf buik aan buik tegen mijn lief. Ik fluisterde “verdriet is de langste nacht van je leven”, streelde voorzichtig de buitenkant van haar dijen en voorzichtig omhoog tot de aanzet van haar pronte borsten. Onder haar armen pakte ik de volle zachtheid van mijn lief en stuurde de vier tepels tegen elkaar, hard al en gevoelig, aan mijn lief’s reactie te horen.

Vier handen gingen over haar buik en in de binnenkant van haar dijen, aarzelend, tot haar schouders niet meer schokten en haar adem rustig werd. Een plotse hijg toen ik mijn wijsvinger op haar genotsknopje legde. “Oh, oompie, ja daar!” En over mijn hand ging mijn lief in haar bootje op zoek naar het gaatje voor de mast.

Natuurlijk was ik al lang groot en probeerde dat niet aan haar te laten voelen, maar toch fluisterde ze “kom in me” en dat deed ik. Ik tilde haar been op en we genoten van mijn voorzichtig liefhebben, diep in haar essentie. Zij in de armen van mijn lief, die haar tepels beminde en haar mons  en knopje streelde. Lang lagen we zo warm en zacht  tegen elkaar aan te schuiven, tot ik aan de reactie van haar kegels voelde, dat ze me nù nodig had, heftig, tot ik me aan haar gaf.

Zo vielen we in slaap en de morgen vond ons, droge brokjes van ons liefdesvocht in ons kruishaar. Ze keek me in de ogen en kuste me op de mond.

“Dit was net zo’n familiefeestje als met je oma, een paar maanden terug, hier in dit bed, zij op jouw plek tussen ons in” bekende ik haar de stiekeme familieliefde en genegenheid tussen ons.

“Bejaardenseks! Maar jullie zijn lekker om mee te spelen, zo anders dan die al te gretige en veel te snelle vriendjes van me. En weten dat zij er van genoot, maakt mijn langste, verdrietigste nacht een intieme herinnering” Ze knielt over mijn borst, zodat ik het  zachte haar op het koperheuveltje kan vingeren en omhoog kijken naar haar priemende tepels.

“We gaan van ’t zomer wel  verder spelen, als je bij ons komt, en dan wil ik dat je bloot rondhuppelt en we onverwacht, zo maar ergens weer familie genegenheid kunnen vieren.”

“Waar je het ook met oma deed?”

“Ja, daar overal!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: