Was niet de bedoeling 3: Le lendemain

Als ik mijn ogen open doe, staat ze in de deuropening naar me te kijken, haar t-shirt net te kort om haar –niet ingepakte- mons effectief te verbergen. Zeker van onderaf.

“Beetje geslapen?”

“Oh, ja, goed bed, dat. Kan ik hier topless zonnen? Of wil je me in bikini?”

“Laat me keuren. De buurman is 84 en heeft een zwak hart. Die willen we niet dood van zijn stoepje laten vallen, toch?”

In een snelle zwaai ligt haar t-shirt op mijn hoofd. Even geniet ik van haar geur, maar mijn nieuwsgierigheid is groter. Ik ruk het schaamlapje van mijn ogen en zie haar prachtige, donkere lijf in alle vrouwelijke heerlijkheid voor mijn ogen. Ik probeer serieus haar gezicht te bereiken, maar de route van pubes, via priemende tepels is lang. Ze lacht, slaat mijn dek terug “betrapt” als ze kleine Desi ziet staan wijzen. “kom, vieze ouwe, naked breakfast op het terras.”

Tafel gedekt, de net door boulangière Renée bezorgde marguerite al gebroken, breakfast tea ingeschonken, belegjes, enfin, compleet. De zon glanst op haar huid. Als ze dik jam op haar broodje doet, hoop ik dat ze knoeit, op haar pronte borsten. En dat zeg ik dan ook.

“Je hebt een geile geest. En me dan lang schoonlikken, zeker.”

Ik bloos. “Ik pomp je een dubbel luchtbed voor je op. En je moet je smeren, hier, we zitten op 720 meter, UV XXL hier. Ik heb olie, melk en crème op mijn bureau staan, kies terwijl ik je bedje spreid.”

Ze kiest olie, zoals ik hoopte. “Doe me rug” en reikt me de spay aan. Mijn handen dwalen van haar schouders langs haar ruggengraat tot haar stuitje, over haar volle billen en langs haar zij terug naar boven. Ik roer de aanzet van haar borsten, ze giechelt.

“Je bent zo anders! Met alle mannen had ik al op mijn buik gelegen, met hun nagel in me. “

“Oh, nee, joh. mag ik je voorkant ook doen?” Ze knikt “Ga liggen dan” En dan sproei ik de olie over haar prachtig pronte borsten en wrijf met mijn palmen haar tepels strak.

Dan zuidwaarts, haar strakke buik, de v tot haar volle mons, dan vanaf haar voeten omhoog, tot ik haar strakke, harde dijen mag strelen, aan de binnenkant. Ze spreidt voldoende om haar lippen te voelen met pink en zijkant van mijn hand, niet te erotisch, Desi!

“Klaaaaaaar meisje, ga lekker liggen stoven, ik ga in  de tuin werken.”

Ik rij te vaak met mijn kruiwagen langs, ze hoort me, zacht piepend aankomen en poseert wat. Desi groeit wat.

Ik knip hand-grote rozen – warm oranje roze compassion – en leg er een in de split onder haar mons, een op haar navel en twee op haar tepels en twee op haar oksels. Prachtig contrast met haar donkere huid. Ze lacht, ik pak haar smartphone en maak wat foto’s om te delen later. Ze ziet er lief en -wat mij betreft- nog maagdelijk uit….

Ze lacht “Laat me jou eens goed bekijken” en ik draai me rond voor haar, laat trots zien dat ik geen bolle oudemannenbuik heb, mijn armen hoog moet houden om geen hangtieten te hebben, draai mijn tepeltjes hard en maak rapier bewegingen met mijn fiere, dunne prikker, best lang voor zijn leeftijd. Ik trek zijn mutsje wat terug, zodat hij ook kan kijken. De warmte maakt, dat mijn ballen laag hangen te zwaaien. Ze vindt het schattig hoe mijn billen wat kreukelig in mijn dijen zakken. En dàt vind ik nou weer genant aan mijn lijf. “Nee, ik vind dat lief, zo doorgroefd. Mijn broertje van 16 is strak en glad, maar nog een lousy minnaar. En jij moet al veel vrouwen hebben blij gemaakt.”

Ik trek een parasol boven het luchtbed en vlij mijn gebruinde lijf tegen haar zij, brutaal een hand op haar buik leggend. Ze valt in slaap en snurkt zachtjes, lief. Ik laat ongegeneerd mijn ogen over haar lijf glijden in erotische fantasieën, maar ook ik zak weg in een zonneslaapje. Ik schrik wakker als Desi zijn mannengeluk over mijn navel stort, schokkend, zonder handen.

 “Ik plaag je vast teveel” zegt ze en gaat met een vinger door mijn nog warme zaad, ze likt een vinger af, grinnikend en mijn buikje wit wassend.

“gicler sa foutre heet dat hier, heb jij nou een nat sneetje? “

 “Voor jouw informatie, ja. Klinkt sexy trouwens in het frans, prutje spuiten, je hoort het ritselen….  wil je kijken hoe ik  mezelf klaar speel?  “

“En dat heet dan weer jouir, zit iets van blij worden in, beter dan klaar komen, dat klinkt zo pragmatisch…”

Ik ga in kleermakerszit tussen haar gespreide benen zitten en let goed op, waar haar lange vingers met fel rode nagels haar pretplekjes opzoeken. Haar glanzend zwarte lippen vouwen open tot de vlammende flamoes, die ik hoopte dat ze zou hebben. Als haar buik zich spant en haar mons schokt, springen mijn ogen van kut naar gezicht, orgasme lezen is zo mooi. “Jouiiiiiir” begeleidt ze haar vrouwenvreugde. Haar vingers glanzen nat. Ze kijkt me recht in de ogen tot het achter haar mons weer rustig is. ze lacht “je hebt gelijk, jouir is blijer. Of is het omdat jij de eerste vent bent, die ik genoeg vertrouw om naar mijn vingeren te kijken? “

+**+

Als we « la commerce » binnenstappen, beiden in skinny jeans en t-shirt, zij met al te effectief decolleté, begroet Hervé me met bisous op beide wangen,  en kijkt vragend naar haar.

“Diane, une amie de ma nièce Lizz. Ze houdt me een tijdje gezelschap” introduceer ik haar.

Hij slaat zijn armen om haar heen “Jolie,  n’est elle?” en de bisous krijgen lading als ze hem met haar knie achter zijn billen tegen zich drukt. Ik kan het me voorstellen, Hervé is een mooie man, ik zou zijn harde kruis ook graag tegen het mijne voelen.

De plat du jour is vandaag konijn, lapin chasseur, met salade gésier vooraf, en een rode Saint-Pourcin. Als we zitten, schenkt hij ons een parelende Vouvray in, “om je te vieren” zegt hij, kijkend in haar ogen, nog steeds te strak in zijn jeans.

“Nadine zal je dankbaar zijn, die wordt voor drieën vanmiddag nog genageld. Wedden dat zij de salade brengt? Nieuwsgierig wie haar haantje spant.” En ik heb gelijk. Nadine knipoogt naar me, alsof ze weet, wat ik denk, dat zij zal beleven. Of neemt ze aan, dat we amours zijn?

“Kijk die kwam poolshoogte nemen, en binnen de kortste keren weet de hele commune dat ik groots verwend wordt. Zullen we dat maar zo laten?” ze legt haar hand op de mijne en streelt mijn onderarm tegen de haren in.

Later, als ze het zachte vlees van haar konijnenboutje zuigt, krijgt haar gezicht de uitdrukking, die ik zostraks zag. “Jouiiiiir” fluister ik zacht en ze knikt, terwijl de saus van haar kin druipt. Zo verleidend. “Je knoeit” en ik veeg haar mond schoon.

Ze wil eigenlijk geen kaas, maar als Hervé uitlegt dat de tomme de montagne bij zijn oom vandaan komt, en belegen op zijn nichtjes slaat, mag ik haar een plakje voeren. Te flauw vindt ze. De pittige blauwe kaas van Larequille, bleu d ‘auvergne dus, bevalt haar beter, scherp op de tong.

Nadine brengt ons toetjes, dame blanche, nee, dame noire, variation d’Hervé vandaag. donker chocoladeijs met witte chocoladesaus eroverheen. “lijkt zijn foutre wel op me buik” zegt ze zo dat Hervé het hoort. Hij grijnst geil. Na de koffie schuift ze een vijftigje in zijn broeksband en grabbelt daar even alsof hij de stripper is. Met zo’n fooi word je populair.

+**+

Ik heb een VPN via Moengo geregeld en Diane chat met haar vriendinnen in Amsterdam op haar tablet als we in het donker op zonnebedjes naar de heldere sterrenhemel liggen te kijken.

Dan vraag ik of ze weet waar haar achternaam Yellwell vandaan komt.

“We zijn een familie van sterke vrouwen, dat komt door de slavernij. Mannen zijn er voor het plezier, maar ze kunnen zomaar worden verkocht. Ons is altijd geleerd je niet te veel aan ze te hechten, ook na de manumissie. Wij vrouwen redden ons zelf. Een voormoeder, 150 jaar geleden, was altijd erg luid als ze een man had en de hele plantage hoorde als hij het goed deed. Ze noemden haar yellwell en trots nam ze de naam van Servina Yellwell als vrije vrouw.

We stammen af van ene Frits, die rond 1690 naar de Caraïben was gebracht vanuit Nigeria. ” In het maanlicht zit ze trots recht, bijna zingend:

“Ik ben Diana van Francina van Georgiana van Fransisca van Cicilia van Andrea van Brigita van Servina  van Martina van Anna van Cornelia van Andrea van Regina van Dianora van Christina van Cicilia van Frits.”

“Inderdaad, een lijn van vrouwen, terug tot vóór de slavernij en geen man te bekennen, behalve je voorvader. Jullie leerden dat van moeder op dochter?”

“Ja, en op jaardagen showen eerst de kleintjes dat ze het kennen, terwijl iedereen stilletjes meefluistert en dan nog een keer allemaal in koor. Mijn chod, ik ga ze missen met me jaardag, volgende maand!”

Mijn radertjes beginnen al weer te draaien, om daar een verrassing te creëren.

“Familie, zo vol verhalen. Zette me aan om antropologie te doen, niet-westers dan. Zou het veilig zijn om hier op de Uni contact te leggen? Hier zit de goeroe van de Frans-Afrikaanse culturen, waar ik ook uit stam. Zou hem zo graag ontmoeten.”

“Moet je dan wel iets minder uitbundig doen, dan je met Hervé deed” waarschuw ik haar. “Ik kan morgen wel voor je rondbellen, want om het Engels hier te verstaan, moet je Frans kennen, dus laat mij maar.” Ik krijg een duckfacekusje.

+**+

Onfrans krijg ik in twee stappen direct de hoogleraar aan de lijn. Hij kent Diane’s publicaties en nog belangrijker, zijn Engels is Oxbridgian. Ze praten een kwartiertje en maken een werkafspraak voor volgende week, samen met een paar studenten. Hij moest eens weten, hoe we hier op mijn terras in ons nakie zitten, ook onfrans.

We maken een boodschappenlijstje, aanvullen wat niet is meegekomen. Badgeurtjes bevoorbeeld. “Wat je nu gebruikt is zò Lizz en mijn lief. Volgens mij ben jij een vrouw voor « Fleur de Figier » van Rogier & Galet, ondeugend en zoet.”

“Gaan we ruiken, ze hebben nog minstens 10 andere, zie ik hier op me mobiel.  En voor jou moeten we C-stringetjes en jockstraps zoeken. Je hebt een la vol vlaggen en in geen honderd jaar onderbroeken gekocht!”

“Maar ik ga altijd commando!”

“En als we dan ergens netjes uit de kleren moeten, dan?”

“Okee, maar voor jou ook een setje, strak over je mons en je kamelenteen. Chic, toch?”

“En een push-up voor je kont.” lacht ze me uit.

Uit haar tas haalt ze een rolletje met 50jes en gooit me die toe. “Doe ze dubbel in je borstzak, ik hou ervan als er zo macho voor me betaald wordt.”

Ik weet niet of in de parfumerie en de lingerieshop naar ons gekeken wordt als kleindochter en grootvader, of ik als vieze, oude kerel. Ik denk het laatste, gelet op ons kleurverschil…..

Bij de parfumerie had ik gelijk, geen aandacht voor rozengeurtjes, maar een volle, zoete vijg. Ze complimenteert me, terwijl ik in mijn gedachten oude vriendinnen bespeel met die geuren op een vloeipapiertje onder mijn neus.

Voor het ondergoed gingen we ieder een ander magazin  in, we verrassen elkaar later wel. Ik vond de steun voor mijn kontje in combinatie met een push up van voren, waarmee ik ineens een vol pak achter mijn gulp kreeg. Ik moest terugdenken aan een vriendinnetje -cup pannenkoek- die haar bh-tje opvulde met wattenbolletjes en de verrassing, toen ik die loshaakte…. Verder nam ik te uitdagende en te strakke stringetjes mee. ‘Ponkje’ heette zoiets in mijn Friese jeugd, maar dat was voor knikkers van aardewerk, ‘koegels’ en ‘bakkerts’ van glas.

Ze grijnst als ik haar inhaal bij de kassa, aan haar ogen zie ik, dat ze streken in gedachten heeft. “Je gaat zien!” En ik betaal nogal wat uit mijn borstzak, ongegeneerd alsof er geen pin bestaat…..

vorig hoofdstuk:
2 – Diane

Naar de inhoud:
Was niet de bedoeling

volgend hoofdstuk:
4 – Le Rocher de Saint Agnes

Gepubliceerd door Desiderius Lustig

Ik zet mijn hete dromen om in verhalen vol genot en liefde. Mijn fascinatie is vooral de herinnering aan mensen, ontmoetingen en gebeurtenissen, maar dan omgebogen naar intense lichamelijkheid. In mijn verhalen ben ik daarnaar op zoek en herbeleef al schrijvend, wat er had kunnen zijn of bijna was. Als er maar......

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: